xatzikostasmaketa

Βρείτε μας στο Facebook...

Άλλο μπουμπούκι καναπεδάτος ''δημοσιογράφος'' μας ξεφύτρωσε από την Αθήνα!

Έχει γίνει της μόδας τώρα τελευταία να

ξεφυτρώνουν από διάφορα μέρη του πλανήτη ''δημοσιογράφοι'' της συμφοράς και να κάνουν τα παιχνίδια τους στο όνομα δήθεν της ενημέρωσης.

Εδώ στη Σάμο τον τελευταίο καιρό έχουμε διαφόρων κατηγοριών ''δημοσιογράφους''

 

Έχουμε τους:

 

-Φιλόλογους

 

-Καναπεδάτους

 

-Μαχόμενους

 

-Παρτάκηδες

 

-Νερουλάδες

 

-Ο.Φ.Α. (Όπου Φυσάει ο Άνεμος)

 

-Αυθάδεις κ.λπ.

 

Στην τελευταία κατηγορία μας ξεφύτρωσε και ένας από την Αθήνα που ξύπνησε ένα πρωί πήγε στην δουλειά του στην εφημερίδα που εργάζεται και επειδή φαίνεται ότι τα έξυνε όλη μέρα, αποφάσισε να φτιάξει ένα προσωπικό ιστολόγιο (ανέξοδα και τσάμπα) ενημερωτικό, ώστε να δημοσιεύει ειδήσεις από τη Σάμο την Ικαρία και τους Φούρνους.

Μέχρι εδώ όλα καλά και ορθά έκανε ο άνθρωπος, αφού ο καθένας έχει το δικαίωμα να πάρει έναν οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή και σε 5 λεπτά να δημιουργήσει ένα ''μπλοκάκι" και να κάνει ''ενημερωτικό παιχνίδι".

Ακόμα και από τον Βόρειο Πόλο!

Εκεί όμως που σταματάει η λογική και αρχίζει η τρέλα, είναι στο να καταλήξεις να είσαι και αυθάδης, όπως στη περίπτωση του συγκεκριμένου τύπου από την Αθήνα, που αρχίζει και ξεπερνά τα όρια!

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε αποδέκτες δεκάδων καταγγελιών, από διαφόρους εκπροσώπους συλλόγων, κομμάτων, οργανισμών, σωματείων αλλά και πολιτικών παραγόντων του νησιού, ότι ο τύπος αυτός τους ενοχλεί τηλεφωνικά, αλλά και με διάφορα e-mails που τους στέλνει, λέγοντας τους ότι είναι ο μοναδικός νόμιμος δημοσιογράφος της Σάμου, αφού είναι επίσημο μέλος της ΕΣΗΕΑ (ανατριχιάσαμε) και ότι εργάζεται σε μεγάλη πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδα.

 

Ως κατέχων λοιπόν αυτούς τους σημαντικούς ''τίτλους'' ΑΠΑΙΤΕΙ να του στέλνουν φωτογραφίες, πληροφορίες και δελτία τύπου από γεγονότα που συμβαίνουν στο νησί, ζητώντας προκλητικά να έχει την αποκλειστικότητα!

Μάλιστα σε μηνύματα που στέλνει σε διάφορα κινητά τηλέφωνα μιλά απαξιωτικά για τους δημοσιογράφους του νησιού λέγοντας ότι έχουν δημιουργήσει κλίκες και σε περιπτώσεις που κάποιοι αντέδρασαν στα λεγόμενα του, είχε το θράσος να προσβάλει ακόμα και τους κατοίκους του νησιού!

"Εκεί στη Σάμο οι Σαμιώτες είστε όλοι σας τα ίδια σκατά'' λέει σε μερικές από τις αναφορές του.

 

Όταν διαπιστώσει ότι κάποια ηλεκτρονική σελίδα έχει περισσότερες (π.χ.) φωτογραφίες από τον ίδιο, στο ''μπλοκάκι" που έχει, φτάνει στο σημείο να παίρνει τηλέφωνα και να βρίζει με χυδαίο τρόπο, κατά δικαίων και αδίκων!

 

Επειδή λοιπόν υπάρχουν και όρια και τα σκατά πρέπει να πέφτουν στη λεκάνη, τον προειδοποιούμε για μια και μοναδική φορά! Αν συνεχίσει το ίδιο βιολί θα αναγκαστούμε να τον καταγγείλουμε και επίσημα με στοιχεία στην ΕΣΗΕΑ ζητώντας την διαγραφή του, ενώ θα ενημερώσουμε και το μέσο (την εφημερίδα) που εργάζεται, προσκομίζοντας και εκεί στοιχεία, ώστε να εξετάσουν αν ο τύπος αυτός απασχολείται άσκοπα από την εργασία του και μέσα από την έδρα της εφημερίδας στην Αθήνα, ανεβάζει ειδήσεις για το ιστολόγιο του και αν τα τηλέφωνα που κάνει καθημερινά, επιβαρύνουν οικονομικά την ίδια την εφημερίδα.

Επίσης ζητάμε και από άλλους παράγοντες που έχουν ενοχληθεί από αυτόν τον εκβιαστή, είτε τηλεφωνικά, είτε με sms, είτε με e-mail, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ, ώστε να προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες...

 

Γαρυφάλλου Γιώργος

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+2 #1 paparas 05-07-2013 13:14
Αν εσύ είσαι μελος της ΕΣΗΕΑ απεδειξέ το. Αλλιώς γιατί τόσο μένος. Μόνο ασκούμενοι δημοσιογράφοι γράφουν τέτοια άρθρα ή αυτοί που νομίζουν ότι είναι δημοσιογράφοι. Μήπως είσαι κολλητός του Πάππα γιατί στο Βατικανό ξανασκέπτονται κατα πληροφορίες να προσλάβουν εκπρόσωπο τύπου.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Μοιραστείτε...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed

Πρόσφατες αγγελίες...

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1659
ΕχθέςΕχθές1938
ΕβδομάδαΕβδομάδα16810
ΜήναςΜήνας16810
ΣύνολοΣύνολο498171
Statistik created: 2013-07-07T16:11:28+03:00
O καιρός σήμερα