xatzikostasmaketa

Βρείτε μας στο Facebook...

AΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ετοιμάζουν Κέντρο Λαθρομεταναστών στο Καρλόβασι;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ''

Ιδιαίτερα έντονη είναι η ανησυχία των κατοίκων του Καρλοβάσου από την απόλυτη μυστικότητα των εμπλεκομένων που συνεχίζουν να εκτελούν εργασίες σε ένα συγκεκριμένο κτίριο που βρίσκεται στην περιοχή του Όρμου Καρλοβάσου, όπου εκεί τοποθετείται περίφραξη ''ασφαλείας'' όπου συνήθως τέτοιου είδους κατασκευές μπαίνουν σε σωφρονιστικά καταστήματα!

Έτσι συνεχίζουν να μεγαλώνουν οι φήμες για δημιουργία Κέντρου Λαθρομεταναστών στο Καρλόβασι, αφού μετά την έντονη "επισκεψιμότητα'' από λαθρομετανάστες στη συγκεκριμένη περιοχή, ίσως για κάποιους επιβάλει την άποψη δημιουργίας ενός τέτοιου Κέντρου προσωρινής κράτησης.

Όλοι καταλαβαίνουμε πως μια τέτοια εξέλιξη υποβαθμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το Καρλόβασι και ακόμη περισσότερο το νησί μας αφού σε περίπτωση που η Σάμος έχει 2 τέτοια κέντρα, τότε το μετατρέπει σε σύγχρονο Γκουαντάναμο!

Το κτίριο αυτό όπως έχουμε πληροφορηθεί είναι ένα παλιό βυρσοδεψείο και αυτή τη στιγμή ανήκει σε τράπεζα.

Απομένει το υπουργείο Προτασίας του Πολίτη και ο Δήμος Σάμου να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες μας.

Αν επιβεβαιωθούν τότε αναμένονται πολύ έντονες αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία!

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+2 #2 ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ 05-07-2013 16:46
ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ!ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΜΕΣΩ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΘΑ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 'Η ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ!ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥ ΣΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ!ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΛΟΙ, ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ!ΠΡΕ ΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ! Η ΣΑΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ.
'Η ΕΛΛΑΣ 'Η ΤΕΦΡΑ!
Παράθεση
 
 
+2 #1 samiakianaptiksi 05-07-2013 12:33
Αλήθεια οι τοπικοί ανεύθυνοι αιρετοί έχουν να απαντήσουν κάτι ; γνωρίζουν γιατί γίνονται όλα αυτά; έχουν επιτρέψει εντός σχεδίου πόλεως, μέσα στην κυκλοφορία, να μπει αυτού του τύπου η περίφραξη; ή μήπως όπως γενικά είναι άσχετοι , δεν γνωρίζουν τι γίνετε στη πόλη και απλά περιφέρονται από εκδήλωση σε εκδήλωση; Αλλά υπάρχει και ένα άλλο ερώτημα .. μήπως απλά οι τράπεζες ετοιμάζονται για την μεγάλη σφαγή ;μήπως είναι απλά δείγμα περιφρούρησης των περιουσιακών στοιχείων των τραπεζών ; Ας ετοιμαστεί ο κόσμος έτσι κι αλλιώς γιατί έρχεται ξεσηκωμός. Είτε πάει για δεύτερο κέντρο μεταναστών είτε για περιφρούρηση της τράπεζας αυτόνομα, η μόνη λύση είναι η επανάσταση και οι επαναστάσεις θέλουν αίμα. Ας ξεσηκωθούμε όλοι μαζί για να είναι πιο λίγο και πιο ανώδυνο το αίμα που θα χυθεί, μετά θα είναι αργά .
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Μοιραστείτε...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed

Πρόσφατες αγγελίες...

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1659
ΕχθέςΕχθές1938
ΕβδομάδαΕβδομάδα16810
ΜήναςΜήνας16810
ΣύνολοΣύνολο498171
Statistik created: 2013-07-07T16:11:28+03:00
O καιρός σήμερα