5 σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης.

exoplismos estiasis

5 σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης.

 

Όταν αγοράζετε επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης, πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάποιους βασικούς τομείς, που θα σας τους αναλύσουμε παρακάτω, έτσι ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Τα επαγγελματικά μηχανήματα διαφέρουν τελείως από τα οικιακά. Ένα επαγγελματικό μηχάνημα θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να δουλέψει 24 ώρες το 24ωρο δίχως προβλήματα και να ανταπεξέρχεται στην αυξημένη κίνηση του καταστήματος.

Αντίθετα, τα οικιακά μηχανήματα είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να δουλεύουν 1-2 ώρες το πολύ. Αυτό τα κάνει ιδιαίτερα ευάλωτα στη σκληρή χρήση καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πολύ πιο ευπαθή.

Πάμε να δούμε όμως τα 5 σημεία που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα πριν αγοράσετε επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης.

 

  • Μεγάλη σημασία στην εταιρεία που συνεργάζεστε

Η εταιρεία που θα συνεργαστείτε παίζει πολύ μεγάλη σημασία, στην εν γένει υγεία του καταστήματός σας.

Όλα τα μηχανήματα – από το πιο φθηνό ως το πιο ακριβό – μπορεί να χαλάσουν ή να πάθουν κάποια βλάβη. Εκεί όμως θα φανεί η σοβαρή εταιρεία που θα σας επιδιορθώσει άμεσα τη βλάβη, δίχως να σας αφήσει να περιμένετε για ημέρες χωρίς μηχάνημα.

Όσες μέρες εσείς δεν έχετε το μηχάνημά σας, δε θα μπορείτε να εξυπηρετείτε τον κόσμο και έτσι θα χάνετε πελατεία.

Μην έχετε ως μοναδικό κριτήριο τη τιμή αγοράς ενός μηχανήματος, καθώς στη πρώτη στραβή, μια σοβαρή και μεγάλη εταιρεία θα μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα – σε αντίθεση με μια μικρή εταιρεία όπου τελικά θα σας προκαλέσει μεγαλύτερη ζημία.

 

  • Προσέχετε τους όρους συνεργασίας

Κάθε αγοραπωλησία πρέπει να διακατέχεται από τους αντίστοιχους όρους χρήσης που αποδέχονται τόσο ο πωλητής όσο και ο αγοραστής.

Δώστε ιδιαίτερη σημασία και αφιερώστε λίγο χρόνο πριν την αγορά σας καθώς έτσι θα γλιτώσετε αιφνίδιες εκπλήξεις.

Κάθε εταιρεία επαγγελματικού εξοπλισμού πρέπει να σας κάνει σαφές το νομικό πλαίσιο της συνεργασίας σας καθώς και τους όρους εγγύησης του μηχανήματος που αγοράζετε.

 

  • Παράδοση και δίκτυα διανομής

Όταν αγοράζουμε κάτι, τις περισσότερες φορές θέλουμε να το έχουμε..χθες! Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εξοπλισμό του καταστήματός μας που σκοπό έχει να αυξήσει την κερδοφορία και τους πελάτες μας.

Όταν προβείτε σε αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού, βεβαιωθείτε ότι τα εμπορεύματα που χρειάζεστε είναι σε διαθεσιμότητα – stock και ότι η παράδοση θα γίνει άμεσα – σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να ξέρετε τον χρόνο παράδοσης έτσι ώστε να προγραμματίσετε και εσείς ανάλογα την έναρξη του νέου προϊόντος.

 

  • Υποστήριξη προϊόντος με διαφημιστικό υλικό και υλικά

Μετά την αγορά του κάθε μηχανήματος εστίασης, θα πρέπει η εταιρεία που σας το προμήθευσε, να σας προτείνει ή / και να σας δώσει να δοκιμάσετε μείγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαζί με το προϊόν.

Αν για παράδειγμα έχετε αγοράσει μια βαφλιέρα, θα πρέπει η εταιρεία να σας προτείνει μίγματα βάφλας έτσι ώστε να δοκιμάσετε την βαφλιέρα και από την άλλη να μην ψάχνετε για άλλον προμηθευτή που θα σας προμηθεύει το ειδικό, επαγγελματικό μείγμα βάφλας για τη βαφλιέρα σας.

Το after sales support είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας και κάθε κατάστημα εστίασης θα πρέπει να έχει να κάνει με όσο το δυνατόν λιγότερους προμηθευτές, για την καλύτερη διαχείριση της εφοδιαστικής και παραγωγικής αλυσίδας.

 

  • Ποιοτικές και όχι φθηνές λύσεις

Το φθηνό δεν είναι πάντα καλό και τις περισσότερες φορές καταλήγει να το πληρώσετε αρκετά πιο ακριβά.

Προτιμήστε ποιοτικές λύσεις που θα σας κρατήσουν για χρόνια και θα ανταποκρίνονται στους πελάτες σας δίχως προβλήματα.

Ανακαλύψτε ποιοτικό εξοπλισμό εστίασης στην EASYHORECA – την νο1 εταιρεία επαγγελματικού εξοπλισμού και α’ υλών στην Ελλάδα.

Με γραφεία σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, η εταιρεία EASYHORECA μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα και επαγγελματικά, σε όλες τις ανάγκες που έχετε για το κατάστημά σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας και δείτε όλα τα μηχανήματα εστίασης που διαθέτει η εταιρεία καθώς και τις α’ ύλες παραγωγής της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *