ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ!!! ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Πραγματικά αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στη Σάμο έχει να συμβεί από τα χρόνια της επταετίας, τότε που οι Συνταγματάρχες απαγόρευαν τις συγκεντρώσεις ομάδων και όποιος πολίτης παραβίαζε αυτή τη διαταγή, είχε τα γνωστά επακόλουθα!

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που κυκλοφόρησε πριν από 3 ημέρες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, μια Κίνηση Πολιτών Σάμου έκανε γνωστό πως την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου στις 10 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη και στη συνέχεια επίσκεψη στο γραφείο του εκλεγμένου (ΣΥΡΙΖΑ) Βουλευτή Σάμου κ. Σεβαστάκη Δημήτριου, προκειμένου να του θέσουν τις έντονες ανησυχίες τους για τη συνεχή υποβάθμιση της Σάμου από το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Σε αυτή την ανακοίνωση οι πολίτες ανέφεραν ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ότι θα ζητήσουν απαντήσεις από τον Βουλευτή, σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Την ανακοίνωση αυτή υπέγραφε ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ των πολιτών, ο για πάρα πολλά χρόνια, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Σάμου, κ. Γιάννης Βέττας.

Και εδώ γίνεται το ανήκουστο!!!

Σήμερα το πρωί ο κ. Βέττας ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από την Αστυνομία Σάμου πως θα πρέπει να περάσει από εκεί για να δώσει κατάθεση σε Προκαταρκτική Έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Σάμου μετά από ΑΝΑΦΟΡΑ του Βουλευτή Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων!!!

Από την επι τόπου επίσκεψη του κ. Βέττα σήμερα το απόγευμα στην Αστυνομία, προέκυψε μέσα από τα ερωτήματα των αστυνομικών, ότι ο Βουλευτής στην αναφορά του στην Εισαγγελία ζητούσε να μάθει ΠΟΙΟΙ κρύβονται πίσω από αυτή την Κίνηση Πολιτών (!!!), αν έχουν Α.Φ.Μ., ότι είναι ΑΚΡΑΙΟΙ και φυσικά ζητά την τιμωρία τους αφού προχωρά ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!!

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ…λοιπόν, ως άλλος Κιμ Γιονγκ Ουν, με αυτή του την ενέργεια πυροδοτεί επικίνδυνα την κατάσταση στη Σάμο προκαλώντας ευθέως και τρομοκρατόντας τους πολίτες, γιατί τόλμούν να τον ενοχλήσουν με τα ερωτήματα που βασανίζουν το νησί τα τελευταία χρόνια!!

Πολύ εύκολα ο Βουλευτής Σάμου με την τακτική αυτή χαρακτηρίζει πολίτες με την ταμπέλα ακραίοι και φασίστες, ευελπιστόντας έτσι πως θα αποφύγει να απαντήσει και να δώσει λύσεις στα καυτά προβλήματα του τόπου!

Στο τέλος αυτού του άρθρου οι αναγνώστες μας θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν αυτή την “φασιστική” ανακοίνωση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των πολιτών και θα καταλάβουν πολύ απλά ότι αυτό που κάνει ο Βουλευτής είναι ξεκάθαρα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ!

Μετά τη γνωστοποίηση της κλήσης της Αστυνομίας στον πρώην Πρόεδρο των Κτηνοτρόφων, ξέσπασε μεγάλη αναταραχή στο νησί και φαίνεται ότι αυτό που κατάφερε ο κ. Σεβαστάκης ήταν να προκαλέσει ένταση!

Μπαράζ δηλώσεων και ανακοινώσεων τις τελευταίες ώρες δείχνουν ότι η συμπαράσταση στον κ. Βέττα και η συμμετοχή στη συγκέντρωση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη!

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου κ. Απόστολος Τσιώλης πριν από λίγο ανέφερε:

“Επειδή ο πραγματικός φίλος και αδερφός στις δύσκολες στιγμές φαίνεται, ΣΤΗΡΙΖΩ στην παρούσα δοκιμασία της ζωής του, τον ΑΔΕΛΦΟ , ΦΙΛΟ, ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ κ Γιαννη Βεττα. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ”

Τα σχόλια των απλών πολιτών δε θα μπούμε στη διαδικασία να τα δημοσιεύσουμε γιατί είναι ΑΚΡΩΣυποτιμητικά για τον Βουλευτή και περιμένουμε ο ίδιος να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Σαμιακό Λαό!

Τέλος επειδή ζητά αποδείξεις και ονόματα να τον ενημερώσουμε πως ο υπογράφων αυτό το άρθρο είναι ο δημοσιογράφος της Σαμιακής Γνώμης Γιώργος Γαρυφάλλου και περιμένω με ανυπομονησία την μύνηση του Βουλευτή εναντίον μου!

Ένα όμως έχω να του πω και θα το δανειστώ από τα σχόλια ενός εκ των πολιτών που κατέκλησαν την εφημερίδα μας.

ΚΥΡΙΕ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΩΝ.

Στην Δημοκρατία ο πολίτης αισθάνεται ελεύθερος να εκφραστεί και να διαμαρτυρηθεί προς τον Βουλευτή του και την Κυβέρνησή του.

Αν δεν είναι και δεν αισθάνεται ελεύθερος γι΄αυτό και φοβάται… τότε υπάρχει πρόβλημα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ:

“ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 10 π.μ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ –

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΜΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΟΦΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤ. ΠΥΘΑΓΟΡΑ

 

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Αριστεροί, Δεξιοί, Κεντρώοι και κάθε πολιτικής απόχρωσης Σαμιώτες, της Ανατολικής, Δυτικής και της κάθε πλευράς του νησιού.

Τα ψέματα τελείωσαν.

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και πρέπει να παρθούν αποφάσεις και να δοθούν απαντήσεις.

Καλούμε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 10 το πρωί, τον Βουλευτή Σάμου κ. Σεβαστάκη Δημήτρη, να μας περιμένει στο γραφείο του στην Πλατεία Πυθαγόρα ώστε να μας απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που θα του θέσουμε, αλλά και να του επισημάνουμε την ανυποχώρητη στάση των κατοίκων της Σάμου σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που έχει/ και πάει να δημιουργηθεί στο νησί μας!

Όλοι βλέπουμε ότι δεχόμαστε έναν ακήρυχτο πόλεμο με αποτέλεσμα να χάνουμε τα νησιά μας.

Ζητάμε από τον Βουλευτή να μας απαντήσει:

– Αν θα γίνει 2ο Hot Spot (μέσα ή έξω) από το ήδη υπάρχον. ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ

– Αν θα μας επιστραφούν από την Ευρώπη κι άλλοι λαθρομετανάστες!

– Γιατί μεταναστεύουν χιλιάδες Σαμιώτες τα τελευταία χρόνια!

– Γιατί αφανίστηκε ο τουρισμός μας!

– Γιατί τόση εγκληματικότητα!

– Γιατί τόση ανεργία!

– Γιατί τόση υποβάθμιση!

– Αν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολιτών που τον έστειλαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο! …και απαντήσεις σε πολλά άλλα ερωτήματα!

Ζητάμε από τον Βουλευτή ξεκάθαρες Λύσεις.

Φτάνει πια η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!

Καλούμε:

– Όλους τους κατοίκους της Σάμου

– Όλες τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης

– Όλα τα κόμματα της βουλής των Ελλήνων

Σε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Θεμ. Σοφούλη την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου στις 10 το πρωί

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΑΜΟΥ

Ο Εκπρόσωπος

Βέττας Ιωάννης πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Σάμου

Υ.Γ. Σε ενδεχόμενη μη προσέλευση του Βουλευτή θα προχωρήσουμε σε επ’ αόριστο κατάληψη του γραφείου του”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *