ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Φωτιά στους Φούρνους αντιμετωπίστηκε με επιτυχία!

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΜΟΥ

Σάμος 06 Οκτωβρίου 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ενημερώνεται από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου ότι την 03-10-2015 ημέρα της εβδομάδας Σάββατο και περί ώρα 06:50', ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για πυρκαγιά η οποία προκλήθηκε στη περιοχή ‘’Άσπρος Κάβος¨ του Δήμου Φούρνων - Κορσεών νομού Σάμου.

Από την πυρκαγιά κάηκε χορτολιβαδική έκταση η οποία θα καταμετρηθεί από το Δασαρχείο Σάμου.

Η Υπηρεσία μας επενέβη στο συμβάν με Πεζοπόρο τμήμα αποτελούμενο από έξι (6) Πυροσβεστικούς υπαλλήλους, πέντε (5) εθελοντές Πυροσβέστες με δύο (2) βυτιοφόρα του Δήμου Φούρνων - Κορσεών.

Η μετακίνηση του Πεζοπόρου τμήματος από την νήσο Ικαρία στους νήσους Φούρνων - Κορσεών, έγινε από πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Σάμου. Κατά την διάρκεια κατάσβεσης της ανωτέρω πυρκαγιάς την Υπηρεσία μας συνέδραμε ενεργά από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Φούρνων - Κορσεών με παρουσία του ιδίου Δημάρχου κου Μαρούση Ιωάννη ο οποίος και μερίμνησε για διοικητική μέριμνα και για οτιδήποτε άλλο χρειάστηκε από τις δυνάμεις κατάσβεσης.

Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης πυρκαγιάς παρευρέθηκε ο δασοφύλακας που υπηρετεί στον εν' λόγω Δήμο ο οποίος συνέβαλλε καθ' όλη την διάρκεια της επιχείρησης.

Για το παραπάνω συμβάν ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σάμου. Το Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας διεξάγει προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Επικεφαλής της όλης επιχείρησης ήταν ο Πυρονόμος Καριώτογλου Δημήτριος.

 

Γραφείο Τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα2352
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα19305
ΜήναςΜήνας6426
ΣύνολοΣύνολο5189056
Statistik created: 2017-02-02T13:34:09+02:00
O καιρός σήμερα