ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη Σάμου σε δύο Σαμιώτισσες αθλήτριες

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νίκος...

 Κατρακάζος, δέχτηκε τη περασμένη Δευτέρα στο γραφείο του στο κτίριο της ΠΕ Σάμου της Σαμιώτισσες αθλήτριες, Ναταλία Χατζηνικολάου και Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου που κατέλαβαν την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley K16 που πραγματοποιήθηκε στο Σχιστό στις 30 και 31 Ιουλίου και τις συνεχάρει για την επιτυχία τους που καταγράφηκε Πανελλαδικά ως επιτυχία της Σάμου.

Οι αθλήτριες συνοδεύονταν από τον προπονητή τους κ. Θανάση Πανούσο και την πρόεδρο της επιτροπής ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου, κα. Μέλπω Λάνδρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά « Εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας συγχαίρουμε τις δύο αθλήτριες για τη μεγάλη τους επιτυχία και τις ευχαριστούμε γιατί με την επιτυχία τους ακούστηκε το νησί μας που τόσο έχει ανάγκη από θετικές ειδήσεις που προβάλλονται σε πανελλαδική κλίμακα.

Είναι αλήθεια ότι το γυναικείο βόλεϊ και το άθλημα γενικότερα έχει κάνει σημαντικές προόδους στο νησί μας χάρη στις προσπάθειες συμπατριωτών εθελοντών -παραγόντων που δαπανούν χρόνο και χρήματα χωρίς να έχουν την ουσιαστική βοήθεια της πολιτείας.

Εμείς ως περιφερειακή αυτοδιοίκηση δεσμευόμαστε να συμπράξουμε στην συνδιοργάνωση ενός τουρνουά μαζί με όλους τους συλλόγους και αθλητές την ερχόμενη περίοδο και να συμβάλουμε στην ανάλογη προβολή για το νησί μας και το άθλημα.»

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1701
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα18654
ΜήναςΜήνας5775
ΣύνολοΣύνολο5188405
Statistik created: 2017-02-02T13:34:09+02:00
O καιρός σήμερα