ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Συνελήφθη ένας από τους μεγαλύτερους εγκληματίες της Σάμου!!!

Όπως ενημερωθήκαμε από σχετικό

δελτίο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης της Σάμου στις 28 Απριλίου (Μεγάλη Πέμπτη) συνελήφθη από αστυνομικούς στο Καρλόβασι της Σάμου ένας 56χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων κατά τη σφαγή!

Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία διότι είχε προβεί στη σφαγή δύο κατσικιών, σε αγροτική τοποθεσία στην παραπάνω περιοχή, χωρίς να πληρούνται οι προβλεπόμενες από το Νόμο προϋποθέσεις.

 

Η εφημερίδα μας ερευνώντας το περιστατικό διαπίστωσε πως ο 56χρονος είναι κτηνοτρόφος από το Καρλόβασι και πρόκειται για έναν από τους χειρότερους εγκληματίες που κυκλοφορούν στο νησί!

Αυτό γιατί επιχείρησε να σφάξει 2 κατσίκια για να ζήσει την οικογενειά του και κάποιοι (γνωστοί άγνωστοι;) προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία (η οποία έκανε ορθά τη δουλειά της).

Ο 56χρονος όπως και άλλοι κτηνοτρόφοι εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια δεν μπορούν να δουλεύουν νόμιμα στο νησί αφού δεν υπάρχει σφαγείο (με ευθύνη του Δήμου Σάμου) και έτσι αναγκάζονται να δουλεύουν με τον παραδοσιακό τρόπο της σφαγής στα μαντριά τους!

Κάποιοι υποχρεώθηκαν να συνεργαστούν και να σφάξουν σε εκτός Σάμου σφαγεία και έτσι μπορεί ναι μεν να φαινόταν στο καταναλωτικό κοινό της Σάμου ότι αγόραζαν Σαμιώτικα αρνιά και κατσίκια...αλλά ήταν "σφαγμένα" εκτός Σάμου, με ότι αυτό συνεπάγεται!

Ο 56χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου και παραπέμθηκε σε τακτική δικάσιμο!

Αφέθηκε ελεύθερος και τώρα φανταζόμαστε πως μέχρι να δικαστεί, οι Σαμιώτες πολίτες θα τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να...ξανασφάξει!

Κατά τα άλλα η κτηνοτροφία στο νησί κινείται υπέροχα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

 

''ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

Σήμερα (28-04-2016) το μεσημέρι, συνελήφθη στην περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ένας ημεδαπός ηλικίας 56 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση υγειονομικών διατάξεων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων κατά τη σφαγή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διακριβώθηκε, ο 56χρονος είχε προβεί στη σφαγή δύο κατσικιών, σε αγροτική τοποθεσία στην παραπάνω περιοχή, χωρίς να πληρούνται οι προβλεπόμενες από το Νόμο προϋποθέσεις.

Διενεργείται προανάκριση''.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+3 #4 Κκκκ 08-05-2016 16:14
Και πιο ειναι το πρόβλημα για την οικογένειά του τα έσφαξε οχι για να τα πουλήσει γι αυτο εγινε κτηνοτρόφος για να μπορεί να ζήσει αυτός και η οικογένειά του, δηλαδη αν πέθαινε της πείνας και δεν είχε ουτε λεφτα θα τον βοηθούσε κανείς; όχι όλοι την πάρτη μας κοιτάμε και τίποτα άλλο.
Παράθεση
 
 
-5 #3 Σόλων. 04-05-2016 13:02
Πιπίνε, είσαι ΠΟΛΥ πιπίνος.
Παράθεση
 
 
+3 #2 ΠΙΠΙΝΟΣ 03-05-2016 23:41
ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ''ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ '' ΜΚΟ- ΑΡΜΟΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...
Παράθεση
 
 
+14 #1 Jim 03-05-2016 22:00
Αυτούς που σφάζουν κάθε μέρα μια ολόκληρη Ελλάδα θα τους μάζεψη κανείς?
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα639
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα17592
ΜήναςΜήνας4713
ΣύνολοΣύνολο5187343
Statistik created: 2017-02-02T01:31:59+02:00
O καιρός σήμερα