ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος στο

πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του, επισκέφτηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου το Καρλόβασι και τον Μαραθόκαμπο.

Στο Καρλόβασι, στο πρώην δημαρχιακό μέγαρο πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη παρουσία του Αντιδημάρχου, δημοτικών συμβούλων, του Προέδρου και των μελών του συμβουλίου της Δημοτικής κοινότητας Καρλοβάσου, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Σάμου και του Δήμου Σάμου.

Επίσης, έγινε ενημέρωση για τα προωθούμενα έργα στο νέο ΕΣΠΑ και παράλληλα αποφασίστηκαν από κοινού, οι απαραίτητες δράσεις που θα αναληφθούν άμεσα, στο πλαίσιο της εργολαβίας συντήρησης οδικού δικτύου, που η ΠΕ Σάμου εκτελεί, καθώς επίσης και ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σε επόμενες ανάλογες δράσεις.

Στο Μαραθόκαμπο παρουσία του Αντιδημάρχου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας έγινε επίσκεψη στο αλιευτικό και το τουριστικό καταφύγιο του Όρμου και αποφασίστηκαν οι απαραίτητες εργασίες που θα γίνουν στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου.

Η Π.Ε. Σάμου ανέλαβε να εκτελέσει εκτεταμένη ασφαλτόστρωση του παραλιακού δρόμου του Κάμπου.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+2 #1 dimis 17-03-2016 12:20
για το καρλόβασι ο μάγκας δέν έχει να πεί τίποτα κυρίως για τους δρόμους που ειναι σκατααλλα βέβαια να τσεπόνουν ξέρουν μόνο όχι να κάνουν κανένα καλό ....
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα609
ΕχθέςΕχθές3374
ΕβδομάδαΕβδομάδα17418
ΜήναςΜήνας95540
ΣύνολοΣύνολο3915232
Statistik created: 2016-04-22T01:48:46+00:00
O καιρός σήμερα