ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Τελευταία σχόλια

Άντε Γα#@5*σου ρε......

Θα σας διηγηθούμε ένα σύντομο

περιστατικό που συνέβη μπροστά στα μάτια μας και εσείς μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα...

 

Χθες το βράδυ κατεβαίναμε την οδό Καλιστράτους με το αυτοκινητό μας και στο ύψος περίπου λίγο μετά την διασταύρωση της παραλίας Γάγγου, προπορευόταν μπροστά μας μια 20χρονη κοπέλα με ένα δίτροχο.

Όλοι γνωρίζουν ότι η οδός Καλλιστράτους είναι μονόδρομος με κατέθυνση προς την πόλη.

Σε μια στροφή ανέβαινε ανάποδα ένα άλλο δίτροχο με αναβάτη έναν μεσόκοπο κύριο.

Όταν η κοπέλα τρομαγμένη του έκανε παρατήρηση γιατί πάει ανάποδα, ο σεβάσμιος αυτός κύριος της είπε ένα ξεγυρισμένο "Άντε Γα$#@σου ρε" και ούτε καν σταμάτησε ...φεύγοντας!!!

 

Το θέμα το επισημαίνουμε διότι τύχαινε ο κύριος αυτός να είναι αιρετός σύμβουλος του Δήμου Σάμου και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και Αντιδήμαρχος!!!

 

Από εκεί και πέρα τα λόγια είναι περιττά και τα συμπεράσματα δικά σας!

 

Ας τον καμαρώνει λοιπόν ο Δήμαρχος της Σάμου και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο...

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
-1 #4 βαθιωτης 07-08-2015 11:26
Συμφωνα με την υπαρχουσα σημανση, μονοδρομος ειναι απο το νοσοκομειο εως τη διασταυρωση της γαγκου. Απο κει και προς το καλαμι γινεται διπλης κυκλοφοριας, αφου σε καποιον που ανεβαινει την ανηφορα της γαγκου δεν απαγορευεται με καποιο σημα να στριψει αριστερα προς καλαμι. Ετσι, αν το γεγονος ειχε γινει λιγα μετρα πιο πριν, δεν θα ηταν παραβαση. Ας βαλουν σωστη σημανση.
Παράθεση
 
 
+1 #3 μαρ_μ 06-08-2015 06:57
...ασε που ολη μέρα πηγαονοέρχεται στο δημαρχείο και στην παρακείμενη επιχείρηση του αφού συνεχώς "τρώει...πίνει. .. και καμιανού δε δίνει..."
Παράθεση
 
 
+1 #2 dedalus 06-08-2015 06:37
Να τους χαιρονται οι ψηφοφοροι τους. Εγω θα τον ακολουθουσα κ θα πλακωνα στις μαπες αντε γτ εχουν αποθρασυνθει τελευταια πολυ ολοι εδω οι καρεκλοκενταυρο ι.
Παράθεση
 
 
+3 #1 Qwerty. 05-08-2015 16:50
Αν ειχε νυχτωσει θα ηταν κ λιγακι λιατσα, γιατι εχει εφεση στην οινοποσια. Ηταν παλιοτερα και πρωταγωνιστης τροχαιου ατυχηματος με αμαξι του Δημου , καπου εκει κοντα. Αντι να ζητησει ταπεινα συγγνωμη ( γιατι οι οδοσημανσεις και οι μονοδρομησεις, βγαινουν και ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ),σκυλοβρισε και απο πανω.
Και παρατηρουμε και αλλα ευτραπελα, που παραβιαζουν τον κωδικα ηθικης, δεν ξερω αν παραβιαζουν και τον ποινικο. Παντως σιγουρα υπαρχει διαπλοκη οταν βλεπουμε συγγενικα προσωπα να παρασχουν εργο σε Ν.Π . Δ.Δ, του Δημου, να παρασχουν εργο σε εργολαβους δημοσιων εργων του Δημου. Και πολλα αλλα...
ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα701
ΕχθέςΕχθές4877
ΕβδομάδαΕβδομάδα27466
ΜήναςΜήνας36394
ΣύνολοΣύνολο2799177
Statistik created: 2015-08-08T01:58:34+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή