ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

To Λιμενικό Ταμείο Σάμου θα τηρήσει την υποσχεσή του;

Βρισκόμαστε μέσα στο κατακαλόκαιρο και

σε ρυθμούς χελώνας προχωράνε τα έργα της ανάπλασης της παραλιακής οδού της Σάμου.

Η πόλη κυλά με τους ρυθμούς που μας έχουν επιβάλει οι συνθήκες αυτών που το επέλεξαν και σίγουρα δεν είναι η εικόνα που πρέπει να είναι για έναν τόπο που υποτίθεται ότι είναι τουριστικός προορισμός.

Μέσα σε όλα τα κακά που μας έχουν βρεί, είναι και αυτό των έργων που θυμίζει μια πόλη ισάξια της βομβαρδισμένης Βαγδάτης.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερα βέβαια, αλλά δυστυχώς οι υπεύθυνοι δεν κινούνται με τους ρυθμούς που έπρεπε αλλά ούτε και προσπαθούν να κάνουν αυτά που έχουν υποσχεθεί.

Το Λιμενικό Ταμείο Σάμου και ο πρόεδρός του κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης μέσα σε αυτά που είχε υποσχεθεί ήταν η λύση της κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης της παραλιακής οδού, από τα αυτοκίνητα.

Το ένα (σύμφωνα με τις υποσχέσεις του) ήταν η τοποθέτηση κολονακίων στην διαχωριστική γραμμή του δρόμου και το άλλο η εφαρμογή ωραρίων για την τροφοδοσία των καταστημάτων.

Το πρώτο αν και άργησε λίγο το εφάρμοσε και φαίνεται ότι έχει τεράστια επιτυχία, με την παράβλεψη βέβαια της χωροθέτησης χώρων στάθμευσης, ενώ το άλλο ακόμη το περιμένουμε.

Με τις φωτογραφίες (αλλά και με άλλα δημοσιεύματα που έχουμε κάνει) σας δείχνουμε ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο αφού όποιαδήποτε ώρα της ημέρας φορτηγά αυτοκίνητα φορτοεκφορτώνουν εμπορεύματα, προκαλώντας προβλήματα στην ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων.

Θα μπορούσε όπως και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδος να ορίσει το Λιμενικό Ταμείο συγκεκριμένες ώρες που θα γίνεται η τροφοδοσία των επιχειρήσεων (συνήθως γίνεται 2 με 3 ώρες νωρίς το πρωί) και το πρόβλημα να λυθεί άμεσα.

Φυσικά και με την κατάλληλη αστυνόμευση να μην υπάρχουν αυτοκίνητα στην παρκίδες τροφοδοσίας κατά μήκος της παραλιακής.

Οι μεταφορικές εταιρείες φυσικά δεν έχουν καμμία ευθύνη γι'αυτό και ίσως θα ήταν και καλύτερο αν ήξεραν συγκεκριμένες ώρες που θα κάνουν την δουλεία τους.

Ελπίζουμε το Λιμενικό Ταμείο έστω και τώρα να κάνει πιο γρήγορα και να λύσει το θέμα...

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+2 #3 Φοίβη 23-07-2015 12:48
Υπευθυνος είναι ο καθε ασυνείδητος αλλά κ ο καθένας που δουλειά του είναι να εφαρμοζει τον νόμο κ δεν το κάνει.
Παράθεση
 
 
0 #2 lalala 21-07-2015 23:28
Υπερβολικό να θεωρείται υπεύθυνος ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου, επειδή ο κάθε αναίσθητος σταματά την κυκλοφορία για να αγοράσει τσιγάρα, ή να πιάσει κουβέντα με τον "κολλητό"! Κατά γενική ομολογία τα κολονάκια κάνουν εξαιρετική δουλεία και μπράβο σε όποιον είχε και εφάρμοσε την ιδέα.
Παράθεση
 
 
+3 #1 Qwerty 20-07-2015 20:54
Οσο υπαρχουν συμφεροντα,που τα ξερουμε ολοι, ασχετα αν δεν μιλαμε, μην περιμενει κανεις , να φτιαξει το κυκλοφοριακο στην παραλια.
Πρωτος υπαυθυνος το Λιμεν. ταμειο, που σφυριζει κλεφτικα. Χαμος γινεται, ο καθενας στην παραλιακαη κανει πρι γουσταρει. Σταματα οπου θελει, γυριζει οπου θελει, κανει οτι θελει, απο σουζες κ κολιες , μεχρι σταματημα στη μεση του δρομου για αγορα τσιγαρων, εχουν δει τα ματια μου, κ ο Προεδρος ειναι καπου αλλου.Δεν μπορεις να εχεις απιτησεις για μεγαλυτερα αξιωματα, οταν αποτυγχανεις σ ενα δρομο. Η κοιτας το συμφερον της πολης, η πανε σπιτι σου και ασχολησου με τα προσωπικα σου συμφεροντα. Ο δημοσιος βιος πρεπει να ειναι κρυσταλινος απο εδω και περα. Τα παχυα λογια και τα επικοινωνιακα,μ ας τελειωσαν γιατι μας πηραν χαμπαρι.
Αν θελεις βγαλτο, αν θελεις θαψτο. Αυτη ειναι η αληθεια.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα911
ΕχθέςΕχθές6551
ΕβδομάδαΕβδομάδα28276
ΜήναςΜήνας90478
ΣύνολοΣύνολο2739904
Statistik created: 2015-07-25T01:37:05+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή