ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

xatzikostasmaketa

  • Συμβουλές για θέματα δικτύου, διαδυκτίου και εφαρμογών
  • Ασφάλεια δικτύων και πληροφοριακών συστημάτων
  • Συντήρηση και οργάνωση δικτύου
  • Κατασκευή ιστοσελίδων και E-Shop
  • Ανάπτυξη εφαρμογών

Σμύρνης 1 - 2ος όροφος
Στην πόλη της Σάμου
Τηλ. +30 22731 00 304
Κιν. +30 698 244 05 10

Πληροφορίες: www.newageit.gr

Βρείτε μας στο Facebook...

Υποβαθμισμένη η φετινή παρέλαση στη Σάμο! Φωτο...

Με την απουσία κυβερνητικού

εκπροσώπου, τον Βουλευτή Σάμου κ. Σεβαστάκη στο απέναντι πεζοδρόμιο (αντίθετα ο αρχηγός του στην Αθήνα καμάρωνε στην εξέδρα), τον Δήμαρχο Σάμου κ. Αγγελόπουλο εκτός Σάμου (και πάλι), αλλά την παρουσία χιλιάδων Σαμιωτών γιορτάστηκε φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου στη Σάμο.

Με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Κατρακάζου, του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Ευσεβίου, του νέου Ταξιάρχου κ. Μασούρα και εκπροσώπων του Δήμου, των σωμάτων ασφαλείας, του στρατού και άλλων πολιτικών παραγόντων η φετινή παρέλαση διεξήχθη κατά τα άλλα σε αρκετά καλές καιρικές συνθήκες.

Τμήματα σχολείων της πρωτεύουσας, Συλλόγων και του στρατού παρήλασαν μπροστά στην εξέδρα των επισήμων τιμώντας αυτή την ιστορική γιορτή.

Νωρίτερα έγινε κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Πυθαγόρα.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
-1 #4 σαμιωτακι 28-03-2015 13:41
Καλύτερα κάτω από την εξέδρα και ταπεινος πάρα επάνω και δήθεν. Εξάλλου αυτοί που προσφέρουν πάντα είναι οι αφανεις ήρωες . Εγώ δεν είδα κααι δεν έμαθα στο σχολείο ότι ο κολωκοτρωνης ητανε μπροστά από όλους αλλά οτι τίμησε αυτους που πολέμησαν μαζί του. Οι μαθητές θα έπρεπε να ειναι τιμημωμενα πρόσωπα !!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ανήκει στα παιδια της!!!!! Και οχι στους πολιτικούς της...
Παράθεση
 
 
+2 #3 Βογιατζής Μιχάλης 27-03-2015 11:53
Φίλε Θοδωρή, οι υπεύθυνοι της φιλαρμονικής ΒΑΘΥΛΛΟΣ το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να εκβιάζουν Δήμο και Αντιπεριφέρεια. Και κάτι ακόμα, οι άλλοι πολιτιστικοί σύλλογοι που υπάρχουν δεν κάνουν θεάρεστο έργο όπως αναφέρεις κι εσύ; Η Φιλαρμονική των Μυτιληνιών που αποτελείται από μικρά παιδιά δεν προσφέρει κι αυτή στα πολιτιστικά του νησιού; Δεν είναι το επίκεντρο των πολιτιστικών του νησιού μόνο η Φιλαρμονική ΒΑΘΥΛΛΟΣ.
Παράθεση
 
 
-2 #2 τζουλας θεοδωρος 26-03-2015 20:18
η φιλαρμονικη βαθυλλος-αντωνη ς γεροχριστοδουλο υ ελαμψε με την απουσια της οπως καταλαβατε κυριε μιχαλη διοτι εγκαταλειφθηκε στο ελεος του θεου απο την δημοτικη αρχη κ τις προσπαθειες των στελεχων της θα τις δειτε την μεγαλη παρασκευη ,δηλ κυριακη κοντογιορτη! βλεπω οτι αρπαζετε την ευκαιρια στα γρηγορα για επικρητικα σχολια ολοι σας ενω κανεις δεν βοηθα στο θεαρεστο εργο της! βλεπεις που καιρο για πολιτιστικα τωρα ψαχνουμε 300000 ευρω για τα οχυρα του ρουπελ....ε.... .συγνωμη τα εργα της παραλλιακης! δηλ αν ξανασυσταθει η δημοτικη φιλαρμονικη θα παιξετε υψεν κ σοπεν;;; η θα κουτσαθει η γιδα απο το κερατο;;; ντροπη σε ολους που δεν βοηθανε το εργο του βαθυλου κ σε εκεινους που νομιζουν οτι πεζουν τον ρολλο του κονδωρα πανω απο το πτωμα της φιλαρμονικης βαθυλλος! ειμαστε ακομα ζωντανοι σαν ροκ συγκροτημα! η ισχυς εν τη ενωσι!
Παράθεση
 
 
+4 #1 Βογιατζής Μιχάλης 26-03-2015 15:18
Μέχρι εδώ ήταν οι εμφανίσεις της φιλαρμονικής ΒΑΘΥΛΛΟΣ; Να γιατί πρέπει να ξανασυσταθεί η Δημοτική φιλαρμονική.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα816
ΕχθέςΕχθές2464
ΕβδομάδαΕβδομάδα22089
ΜήναςΜήνας100001
ΣύνολοΣύνολο2289007
Statistik created: 2015-03-29T04:33:14+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή