Βρείτε μας στο Facebook...

Παπαθεοφάνους και Θάνος...κατάφεραν και εξαφάνισαν τους κτηνοτρόφους!

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ

Αυτοί οι 2 κύριοι....ο Δήμαρχος Σάμου και ο Αντιπεριφερειάρχης του νομού σε λίγους μήνες θα πάνε με ιδιαίτερη άνεση να χτυπήσουν στην πλάτη τους κτηνοτρόφους για να τους πάρουν τη ψήφο τους και να αρχίσουν ξανά τις υποσχέσεις περί σφαγείου περνώντας τα χρόνια μέχρι να αφανιστούν ολοκληρωτικά.

Σε άλλες περιοχές της χώρας, αιρετοί και κτηνοτρόφοι συνυπάρχουν αρμονικά, πολεμώντας να κρατήσουν τον πρωτογενή τομέα σε αξιοπρεπή επίπεδα και να φέρουν την ανάπτυξη στον τόπο τους!

Εδώ στη Σάμο κύριο μέλημα τους ήταν να εξοντώσουν τον επί χρόνια δραστήριο Πρόεδρο των κτηνοτρόφων Γιάννη Βέττα, αφού ήταν αυτός που διεκδικούσε και διαμαρτυρόταν (μαζί με τους συναδέλφους του) για τη σκανδαλώδη υπόθεση της επιδότησης του ιδιωτικού σφαγείου, όπου οι ''ειδικοί'' παρουσίασαν νούμερα σε αμνοερίφια περισσότερα και από τον αριθμό των μυρμηγκιών στον Νομό!

Το ''κακό σπυρί'' ήταν ο Γιάννης Βέττας και η ικανότητά του να έχει ενωμένους τους κτηνοτρόφους σε πλήρη συλλογικότητα και ζήλο για το επάγγελμα.

Οι υποσχέσεις κάποιων κάτω από το τραπέζι, ήταν ''...φάτε τον Βέττα και αύριο το πρωί θα έχετε σφαγείο".

Έχουν περάσει μήνες πολλοί και η Σάμος εξακολουθεί και είναι χωρίς σφαγείο και οι ανευθυνουπεύθυνοι να βρίσκονται αραχτοί και light στις πολυθρονάρες τους!

Ο Σαμιακός λαός όμως, ξανά...θα τους ψηφίσει!

 

Άρθρο: Γαρυφάλλου Γιώργος

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+2 #2 Βογιατζής Μ. 09-01-2014 18:17
Με τι μούτρα θα κτυπήσουν την πόρτα των κτηνοτρόφων για να ζητήσουν και πάλι την ψήφο τους; Ο αγαπητός Γιάννης Βέττας ήταν το εμπόδιο στα σχέδια τους γι' αυτό και προσπάθησαν να τον βγάλουν από τη μέση. Ο Γιάννης όμως είναι πατριώτης και τα λόγια που εκστομίζει πονάνε πολύ.
Παράθεση
 
 
+13 #1 VAGGOS 03-01-2014 11:31
AS ERTHEI KANENAS KAI THA DEIS TI THA PAREI .......POULIMEN OI OYTE TON DIKO TOYS PSIFO DEN THA VROYN !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!1
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Μοιραστείτε...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed


 

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα224
ΕχθέςΕχθές1567
ΕβδομάδαΕβδομάδα11982
ΜήναςΜήνας22054
ΣύνολοΣύνολο881768
Statistik created: 2014-01-12T02:25:20+02:00
O καιρός σήμερα