ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ


.

. .

Βρείτε μας στο Facebook...

Μηνυτήρια αναφορά εναντίον του κ. Νίκου Κακλαμάνη!

Τον Εισαγγελέα Σάμου επισκέφθηκε

σήμερα το πρωΐ ο δημοσιογράφος του ραδιοσταθμού 2000 Fm - 99,8 Γιάννης Νέγρης, όπου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του ιατρού του Νοσοκομείου Σάμου, στελέχους της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Σάμου και μέλους του συνδυασμού της δημοτικής κίνησης ''ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ'' κ. Νίκου Κακλαμάνη για συκοφαντικές ειδήσεις που διαδίδει ευρέως, εναντίον του.

 

Συγκεκριμένα στον Γιάννη Νέγρη αναφέρθηκε από πολίτες της Σάμου, πως ο κ. Κακλαμάνης επισκέπτεται δημoσίους χώρους και προτρέπει πολίτες να μην τον ακούνε τη ραδιοφωνική εκπομπή που μεταδίδει καθημερινά από το ραδιόφωνο, διότι είναι η αιτία που έχασε τη ζωή του (πριν 1μιση περίπου χρόνο) ο υιός του Δημάρχου Σάμου Δημήτρης Θάνος!!!

 

Ο Γιάννης Νέγρης ζητά την προστασία της δικαιοσύνης για τη σπορά τέτοιων ειδήσεων, ενώ σήμερα το απόγευμα κατέθεσε και σχετική αναφορά στον Διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου κ. Γιώργο Ραγκούση, ζητώντας και από τον ίδιο να πράξει τα δέοντα, λόγω του γεγονότος ότι ο κ. Κακλαμάνης είναι γιατρός του δημόσιου νοσοκομείου του νησιού.

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+1 #5 John 11-12-2013 15:02
Ι.Θ Χατζηδημητρίου το ύφος σου προδίδει και το επίπεδό σου.
Παράθεση
 
 
-2 #4 Ι.Θ.ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 11-12-2013 09:48
Βρε βρε πρεμουρα η κυβερνώσα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ..... θα διαλύσει και παρέες .... ΕΚΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΨΥ.ΡΙ.ΖΑ ΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΕΡΚΗ και να μας ............
Παράθεση
 
 
-3 #3 Εκτωρ 11-12-2013 08:05
Είναι γνωστή η εμπάθειά σας προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μου κάνει έκπληξη, το άρθρο σας. Μάλλον με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τελειώνουν κάποιες παρέες σας.
Παράθεση
 
 
-3 #2 Νίκος Μ. Γεωργίου 10-12-2013 17:07
Ο κ. Νίκος Κακλαμάνης έχει πάψει να είναι μέλος της Υποτείνουσας περισσότερο από ένα χρόνο . Δεν παίρνω θέση υπέρ κανενός στη διένεξη αυτή , αλλά σας παρακαλώ να διορθώσετε το λάθος αυτό που θέλω να πιστεύω ότι προέρχεται από έλλειψη πληροφόρησης και μόνο . Παρακαλώ επίσης οποιαδήποτε πληροφόρηση από μέρους σας σχετική με την Υποτείνουσα στο μέλλον , να είναι ορθή και να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα .
Παράθεση
 
 
-2 #1 Ι.Θ.ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 10-12-2013 17:03
ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ........
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ......
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ............
ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΝΕΓΡΗ....

ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ...ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Η ΟΧΙ ???
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Μοιραστείτε...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed

 

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα38
ΕχθέςΕχθές2303
ΕβδομάδαΕβδομάδα11565
ΜήναςΜήνας41350
ΣύνολοΣύνολο969838
Statistik created: 2014-02-22T23:00:39+02:00
O καιρός σήμερα