xatzikostasmaketa

Βρείτε μας στο Facebook...

"Νέοι Ενωμένοι για τη Σάμο" Aναμένεται θερμό προεκλογικό κλίμα!

Έχουμε γράψει και παλαιότερα σχετικά με

μια νέα πολιτική δύναμη που αναδεικνύεται (κάθε μέρα που περνάει) όλο και πιο δυναμικά το τελευταίο διάστημα στη Σάμο.

Πρόκειται για την ομάδα "Νέοι Ενωμένοι για τη Σάμο" και πριν από αρκετούς μήνες δημιουργήθηκε από κάποιους νέους ανθρώπους του νησιού, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, αλλά και με παρεμβάσεις σε διάφορα ζητήματα του νησιού, αυτή τη στιγμή αριθμεί πάνω από 400 μέλη!

"Ηθικός αυτουργός" αυτής της ομάδας είναι ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Βουλευτής στον Νομό κ. Μανώλης Νικολού, όπου μαζί με άλλους νέους ανθρώπους από το χώρο της επιστήμης αποφάσισαν να αποτυπώσουν την αγωνία τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος τους, μέσα από αυτή τη προσπάθεια.

Στην ομάδα αυτή ανήκει και ένας γνωστός δικηγόρος του νησιού, ένας γιατρός, εκπαιδευτικοί και πολλοί άλλοι αξιόλογοι επιστήμονες και πολίτες, όπου μέσα από διάφορες δράσεις έχουν δώσει πολιτικό χρώμα στα τοπικά δρώμενα του νησιού και ίσως είναι και οι μοναδικοί αυτή τη στιγμή που κάνουν πραγματική αντιπολίτευση στην πολιτική Θάνου, αφού ουσιαστικά η αξιωματική αντιπολίτευση του κ. Σητζίμη έχει παραδοθεί αμαχητί.

Μιλώντας με κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους, μας ξεκαθάρισαν πως σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούν να συνεργαστούν με πολιτικούς που έχουν φτάσει τον τόπο στο χάλι που βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ειδικά με αυτούς που ήταν για πολλά χρόνια υπό την κομματική σκέπη του ΠΑΣΟΚ και ξεκαθαρίζοντας (σε σχετική ερώτηση που κάναμε) τις φήμες που υπάρχουν, ότι δεν ελέγχονται σε καμιά περίπτωση από τη ΝΟΔΕ Σάμου.

Φυσικά όσο ο καιρός περνά και βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στις επόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκηση,ς η ομάδα βρίσκεται σε ''διαβούλευση'' και επεξεργάζεται το ποιος θα είναι (ο βασικός εκφραστής) αυτός που θα σηκώσει στις πλάτες του αυτή την ομολογουμένως αξιόλογη προσπάθεια.

Η πλειοψηφία των μελών, έχει κάνει ήδη τις προτάσεις της και ''πιέζει'' ώστε ο άνθρωπος αυτός που έφερε την ιδέα για τη δημιουργία της ομάδας αυτής, να είναι και ο ιδρυτής της, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Είναι γνωστό ότι λόγω του γεγονότος της ξαφνικής απώλειας της μητέρας του κ. Νικολού, η οικογένεια του βρίσκεται αυτές τις μέρες σε πένθος και έχει παγώσει κάθε επαφή και δραστηριότητα, κάτι που το σέβονται όλοι και σίγουρα είναι απολύτως ανθρώπινο.

Ίσως ο κ. Νικολού μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου έχει ξεκαθαρίσει και τη πρόθεση που έχει για το αν θα είναι επικεφαλής της ομάδας ή θα παραμείνει ενεργό και δυναμικό μέλος της.

Αυτό εμάς πάντως που μας χαροποιεί ιδιαίτερα στις εξελίξεις που έρχονται, είναι το γεγονός ότι σιγά - σιγά ξεπροβάλουν νέοι άνθρωποι στο πολιτικό προσκήνιο και ίσως ήρθε ο καιρός που οι γνωστοί πολιτικοί μαθουσάλες του τόπου, θα πρέπει να πάνε στα σπίτια τους!

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
-3 #2 εθελ-1 25-10-2013 22:45
Mμπράβο Μανώλη Όλοι μαζί για ένα καλύτερό Αύριο φυσικά και με Γ. Σταντζο αξίζει μια ευκαιρία
Παράθεση
 
 
-1 #1 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΦ 24-10-2013 23:57
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,,,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΑΝΟΣ

Είναι πετυχημένη η θητεία του Δημάρχου Σάμου;

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΜΟΥ

Ποιοι Αντιδήμαρχοι είναι πετυχημένοι;

ΘΕΜ. ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Είναι πετυχημένη η θητεία του Αντιπεριφεριάρχη Σάμου;

ΜΑΥΡΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Θεωρείτε επιτυχημένη τη θητεία του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου;

 

Μοιραστείτε...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed

texikografeio

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Πρόσφατες αγγελίες...

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα565
ΕχθέςΕχθές2841
ΕβδομάδαΕβδομάδα14348
ΜήναςΜήνας52542
ΣύνολοΣύνολο733371
Statistik created: 2013-10-27T09:10:43+02:00
O καιρός σήμερα