ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Ρήγμα στον Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ.! Έξαλλη Δημοτική Σύμβουλος του Καρλοβάσου!

Μεγάλο εκνευρισμό έχουν προκαλέσει τις

τελευταίες ώρες σε αρκετούς δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου Σάμου κ. Αγγελόπουλου, οι χειρισμοί που γίνονται για την πραγματοποίηση του Καρναβαλιού που πρόκειται να γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Καρλόβασι με οργανωτές τον Δήμο Σάμου και τον Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. (Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης Σάμου).

Η αιτία είναι πως οι υπεύθυνοι που χειρίζονται τα οργανωτικά, του Καρναβαλιού τεχνηέντως ενώ το Καρναβάλι γίνεται στο Καρλόβασι οι αφίσες που κυκλοφορούν αναφέρουν σε "πρώτη θέση" τη Σάμο και σε υποβαθμισμένο σημείο το Καρλόβασι.

Ένας από τους Συμβούλους που είναι και μέλος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. είναι και η κα Ιωάννα Καραγιάννη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αντιδρά σε όλο το οργανωτικό κομμάτι της εκδήλωσης και όπως αναφέρει κάποιοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά να αποτύχει η εκδήλωση!

Η αλήθεια είναι πως αυτοί που έχουν αναλάβει την οργάνωση του Καρναβαλιού δεν έχουν καμία σχέση με το Καρλόβασι και σίγουρα δε γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ώστε η συμμετοχή του κόσμου να είναι η καλύτερη δυνατή.

Η κυρία Καραγιάννη όπως όλοι γνωρίζουν για πάρα πολλά χρόνια (και οικογενειακά) έχει προσφέρει πολλά για αυτό το Καρναβάλι και έχουν βάλει την σφραγίδα τους για αυτόν τον πολύ επιτυχημένο θεσμό που υπήρχε στη "συμπρωτεύουσα'' του νησιού!

Όπως και πολλοί άλλοι σύμβουλοι και παράγοντες της περιοχής έχουν προσφέρει τα μέγιστα, αλλά έχουν φάει "άδειασμα" από κάποιους του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ.!

Παρόλα αυτά η κυρία Ανδρεάδου (Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου) κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες για να συμμετέχουν όσο περισσότερα τμήματα στο Καρναβάλι, αλλά βρίσκει κλειστές πόρτες!

Μεγάλο εκνευρισμό επίσης έχει προκαλέσει και η αφίσα με τους επιλεκτικούς χορηγούς επικοινωνίας που έχουν μπει, αλλά και η χωρίς λόγο κυκλοφορία της και στην Τουρκική γλώσσα αφού όπως όλοι γνωρίζουν τη χειμερινή περίοδο δεν υπάρχουν Τούρκοι επισκέπτες και θεωρούν ότι είναι πεταμένα λεφτά! Εκτός και αν η αφίσα έχει αναρτηθεί σε κάποιες πόλεις της Τουρκίας και πλημμυρίσουμε από κόσμο!

Αξίζει να σημειώσουμε πως στον προυπολογισμό του Δήμου υπάρχει ειδικός κωδικός με την ονομασία "Καρναβάλι Καρλοβασίου"

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+4 #2 aaark 09-03-2016 04:08
Οι Καρλοβασίτες θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχουν πρόβλημα σχετικά με τις αφίσες. Είναι... νωπό ακόμη το μελάνι από τις δικές τους αφίσες στις οποίες απεικονίζονταν αποκλειστικά η μισή (δυτική ) Σάμος. Αλλά έτσι είναι, όταν το παίζεις μάγκας ο ίδιος χαζογελάς, όταν όμως την πατάς σε τσούζει και φωνάζεις!
Παράθεση
 
 
+3 #1 renos 08-03-2016 09:06
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΕΙΣΤΕ
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1089
ΕχθέςΕχθές5538
ΕβδομάδαΕβδομάδα12158
ΜήναςΜήνας59897
ΣύνολοΣύνολο3879589
Statistik created: 2016-04-13T01:36:13+00:00
O καιρός σήμερα