ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Στα ύψη ο χειμερινός τουρισμός στη Σάμο!!!

Με αυξητικές τάσεις συνεχίζεται και στη

 Σάμο ο "χειμερινός τουρισμός", με την έλευση λαθρομεταναστών στο νησί τις τελευταίες ημέρες, κάτι που προκαλεί σύγχηση στην κοινωνία του νησιού και έντονο προβληματισμό για το μέλλον αυτού του τόπου!

Έτσι στις 21 Οκτωβρίου το πρωί, είχαμε την αποβίβαση 54 "τουριστών" σε περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου, ενώ άλλοι 51 έφτασαν στα βόρεια του νησιού τις μεσημβρινές ώρες!

Την επόμενη ημέρα (22 Οκτωβρίου) ήρθαν στο νησί μας άλλοι 42 και πάλι σε περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου, γεμίζοντας έτσι το μεγάλο Κέντρο "φιλοξενίας" που υπάρχει μέσα στην πόλη και φθάνοντας περίπου τους 2500 χιλιάδες που βρίσκονται εκεί!

Σε όλες τις περιπτώσεις την "υποδοχή" την έκανε το Λιμεναρχείο της Σάμου που μαζί με δυνάμεις της Frontex μπορούμε να πούμε ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους και δείχνουν καλά δείγματα φιλοξενίας!

Κατά τα άλλα φιλοπροσφυγικές μη κυβερνητικές οργανώσεις "διαφημίζουν" την επανεισδοχή λαθρομεταναστών που κάνει η κυβέρνηση προς την Τουρκία φθάνοντας στο ασύλληπτο νούμερο των.........59 ατόμων στι 21 Οκτωβρίου από την Μυτιλήνη στο Δικελί!

Από την Σάμο αναχώρησαν 6 άτομα...μπορεί και με ταξί!!!

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα740
ΕχθέςΕχθές4027
ΕβδομάδαΕβδομάδα17350
ΜήναςΜήνας93207
ΣύνολοΣύνολο4810999
Statistik created: 2016-10-27T02:25:34+03:00
O καιρός σήμερα