ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Eπίσκεψη Δανών δημοσιογράφων στη Σάμο

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε το press trip Δανών δημοσιογράφων σε Σάμο & Ικαρία (30/08-08/09) σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και το αρμόδιο γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβικών Χωρών.

Ο δημοσιογράφος Marcus Jerichow Adamsen και η φωτογράφος Ida Johanne Plum, εκπρόσωποι του περιοδικού, Vagabond, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού της Δανίας, ταξίδεψαν στα νησιά μας με σκοπό τη συλλογή δημοσιογραφικού υλικού σχετικά με τον πολιτισμό, ιστορία, γαστρονομία, φύση και εναλλακτικές μορφές τουρισμού για τη δημοσίευση δύο άρθρων στο περιοδικό.

Για την ανάδειξη και προβολή μορφών εναλλακτικού τουρισμού οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να επιδοθούν σε δραστηριότητες, όπως πεζοπορία στους καταρράκτες, sea kayak και scuba diving.

Απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στους: κ.κ. Joan Ramon Royo (SEA KAYAK SAMOS), Δαβίδ Ματθαίου (SAMOS OUTDOORS), Γιάννη Παρασύρη (ΕΟΣΣ), στις επιχειρήσεις KERVELI VILLAGE DIVING CENTER, εστιατόριο 3ΑΑΑ στους Μανωλάτες, Κτήμα ΑΦΙΑΝΕΣ, Γυναικείο Συνεταιρισμό Ραχών, καθώς και στο Δήμο Σάμου.

Η επιμέλεια και οργάνωση των προγραμμάτων των φιλοξενούμενων δημοσιογράφων υλοποιήθηκε από το Τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕ ΣΑΜΟΥ

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα2785
ΕχθέςΕχθές2915
ΕβδομάδαΕβδομάδα8210
ΜήναςΜήνας60869
ΣύνολοΣύνολο4778661
Statistik created: 2016-10-19T14:16:26+03:00
O καιρός σήμερα