ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Απολαύστε το δούλεμα του Καμμένου στους Κτηνοτρόφους!

Την περασμένη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε ξαφνικά τη

Σάμο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μαζί με τον Υφυπουργό κ. Bίτσα, προκειμένου να επιθεωρήσουν την εξέλιξη των έργων της δημιουργίας του HotSpot στο νησί στον χώρο που βρίσκεται, το υφιστάμενο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής, στο πρώην Πεδίο Βολής στην πρωτεύουσα του νησιού.

Ταυτόχρονα στην παραλιακή οδό της πρωτεύουσας πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι κτηνοτρόφοι με του αγρότες του νησιού, σχετικά με τα μέτρα της κυβέρνησης για το φορολογικό, το ασφαλιστικό, αλλά και ειδικά με την (εδώ και πολλά χρόνια) έλλειψη σφαγείου στο νησί.

Όταν ενημερώθηκαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ότι οι δύο υπουργοί θα έρθουν στο νησί θέλησαν να έχουν συνάντηση μαζί του, ώστε να του εκφράσουν τα παραπονά τους.

Παρόλο που ήθελαν η "συνάντηση" αυτή να είναι ειρηνική, εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς όπου μετά από εντολή της αστυνομικής διεύθυνσης μπλοκαρίστηκαν πολλά μέτρα μακρυά, από το Hotspot.

Όταν διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτή την αντιμετώπιση και ενημερώθηκε ο κ. Καμμένος, ο ίδιος ζήτησε να έχει μαζί τους μια ολιγόλεπτη συνάντηση.

Όπως και έγινε και θα την δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Σε αυτή την συνομιλία ο ΥΠΕΘΑ "δούλεψε" κανονικά τους κτηνοτρόφους, αφού και τι δεν τους είπε!

Τους είπε να τους μεταφέρει...από Δευτέρα με C130 στην Αθήνα για να δουν όλοι μαζί τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και να κάνουν ενέργειες να ανοίξει σφαγείο!

Τους είπε ότι έφταιγαν οι παλιοί που κρατούσαν τον κωδικό του σφαγείου, αλλά οι ίδιοι που είναι 1 χρόνο κυβέρνηση θα το δουν από Δευτέρα!

Τους είπε ότι θα πρέπει να γίνει Μητρώο Αγροτών, ενώ υπάρχει!

Τους είπε για την εξισωτική αποζημίωση του 2015 που δεν πήραν οι αγρότες στα νησιά γιατί δεν έφτασαν τα λεφτά (!!!) ότι θα φροντίσει να τα πάρουν γιατί διαπίστωσε ότι είναι ριγμένοι!

Αυτός πάντα φώναζε...αλλά παλιά!

Ο ''πονηρούλης" υπουργός για να ζητήσει τις αποζημιώσεις ζήτησε από τους κτηνοτρόφους να πάνε όλοι μαζί στην Αθήνα αφού τους έχει καλέσει ο Πρωθυπουργός για διάλογο!

Με αυτή την "ντρίπλα" που πήγε να κάνει θα έφερνε σε αντίθεση και σε διάσπαση τους Σαμιώτες με όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε όλη την Ελλάδα που δεν πάνε σε διάλογο με τον Πρωθυπουργό!

Βέβαια ο κ. Καμμένος εξασφάλισε πως με την λειτουργία του Hotspot θα υπάρχει ασφάλεια στους πολίτες (όπως είπε) αφού ανέλαβε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και οι ένοπλες δυνάμεις!!!

Τώρα πως ακριβώς το εννοεί αυτό ακόμη δεν έχουμε καταλάβει...!

Τέτοιο δούλεμα από τον "ανεξάρτητο Έλληνα"...Καμμένο!

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
0 #2 Βαγγέλης 09-02-2016 14:59
Βγάλε την τιμημένη πουλάδα ρε βλαμμένε.
Παράθεση
 
 
+3 #1 ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 09-02-2016 08:59
ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΑΘΕΟΣ 9500 - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 24 ΩΡΩΝ 4000 ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΠΟ ΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕ???ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ???ΚΑ Ι ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ??ΜΕ ΤΙ ΠΛΟΙΑ???ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ?? ΣΥΧΓΡΟΝΑ ΝΤΑΧΑΟΥ ΡΕ???ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΑΝΑΤΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΝΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ ΘΑ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ .ΒΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

"MATRONA" CATERING

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα2663
ΕχθέςΕχθές2942
ΕβδομάδαΕβδομάδα9907
ΜήναςΜήνας45023
ΣύνολοΣύνολο3563951
Statistik created: 2016-02-10T12:24:43+00:00
O καιρός σήμερα