ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Φιλοξενούν παιδιά με ειδικές ανάγκες σε ένα ΑΘΛΙΟ κτίριο!

Σε απίστευτα ακατάλληλες

συνθήκες φιλοξενούνται τα τελευταία χρόνια τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, στην πόλη της Σάμου κάτι που το έχουμε καταγγείλει εδώ και πολλά χρόνια και τώρα επιβεβαιώνουν και επίσημα και οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Σάμου αλλά και το Υγειονομικό!

Ποντίκια, σπασμένες οροφές, χωρίς μονώσεις, υγρασία, μούχλα, φουσκωμένα πατώματα, πεσμένοι σοβάδες είναι κάποια από τα στοιχεία που παρουσιάζουν επίσημα οι υπηρεσίες, όπου ζητούν κατ'επειγόντως όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την διαπίστωση καταλληλότητας του κτιρίου και την αποκατάσταση των προβλημάτων!

Μάλιστα αναφέρεται πως αν δεν γίνει ΑΜΕΣΑ κάτι, θα ζητηθεί η ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για ιδιαίτερη έκθεση παιδιών και προσωπικού σε κίνδυνο!

Είναι ιδιαίτερα μια μεγάλη ντροπή για τον τόπο μας που θέλει να είναι και υποψήφιος για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021 να υπάρχουν αυτές οι συνθήκες για παιδιά, πόσο δε και με ειδικές ανάγκες!

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
0 #1 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΓΛΟΥ 17-05-2015 19:52
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ) ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα505
ΕχθέςΕχθές3860
ΕβδομάδαΕβδομάδα3943
ΜήναςΜήνας97984
ΣύνολοΣύνολο2513509
Statistik created: 2015-05-26T00:11:16+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή