ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Κύριε Δήμαρχε υπάρχει θέμα ηθικής τάξης...!!!

Γράφει ο Γιώργος Γαρυφάλλου

Θέλουμε ειλικρινά με κάθε σοβαρότητα που τον διακρίνει ως άνθρωπο, να ρωτήσουμε τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο για ένα θέμα ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ και ελπίζουμε να μπει στον κόπο να απαντήσει όχι σε εμάς, αλλά στον Σαμιακό Λαό!

Γνωρίζετε πολύ καλά κ. Δήμαρχε πως πριν από ένα χρόνο δύο (2) δημοτικοί σύμβουλοι της παραταξής σας που θέλει να πάει την "ΣΑΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ", καταδικάστηκαν Πρωτόδικα από τα Ελληνικά Δικαστήρια με ποινή φυλάκισης αλλά και πολύχρονη ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!

Παρόλα αυτά και ενώ το γνωρίζατε, όταν αναλάβατε τον ρόλο του Δημάρχου και αρχίσατε να δίνετε αρμοδιότητες, τον έναν κύριο από τους δυο (2) δημοτικούς συμβούλους, τον κάνατε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ και τον άλλον κύριο τον βάλατε ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ σημαντικότατου φορέα του Δήμου!

Γνωρίζετε επίσης πολύ καλά ότι πριν από πολύ λίγο καιρό, ο ένας από αυτούς που θέλει να λέγεται και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, θιγμένος από ρεπορτάζ της εφημερίδας μας έκρινε σκόπιμο να τηλεφωνήσει στον δημοσιογράφο και να του εξιστορήσει όλες τις σεξουαλικές ορμές που είχε την στιγμή του εκνευρισμού του!!!

Γνωρίζετε ότι ενημερώθηκε η Αστυνομία για το συμβάν και δυστυχώς δεν κάνατε τίποτε!

Για εμάς βέβαια δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία αυτό το περιστατικό, αφού έχουμε συνηθίσει σε απειλές, ύβρεις και τρομοκρατία και έχουμε γίνει σκληρόπετσοι.

 

Αυτό που μας έχει ξαφνιάσει είναι το γεγονός ότι ενώ γνωρίζετε αυτή την ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ποινή της ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ δεν σας έχει αγγίξει καθόλου και μάλιστα τους τοποθετήσατε σε πόστα σημαντικά για τον Δήμο!

Αυτό ως καλός δικηγόρος που είστε δεν έχει σημασία για εσάς;

Και όχι μόνο αυτό αλλά τους διατηρείτε στα πόστα τους και όπως ξέρετε όταν δίνεις θάρρος στο χωριάτη σου ανεβαίνει και στο κρεβάτι...λέει η παροιμία!

Τώρα λοιπόν έχουν αποθρασυνθεί και έχουν ξεκινήσει μια τακτική να βρίζουν και να συκοφαντούν δημοσιογράφους που δεν τους γλύφουν και να ασχολούνται με το τι λένε στις εκπομπές τους ή το τι γράφουν στις εφημερίδες!

 

Δεν είναι δυνατόν λοιπόν κύριε Αγγελόπουλε να κουνάτε χαρτιά και με περισσό ύφος να εγκαλείτε έναν συναδελφό σας (επικεφαλής παράταξης) και να του μιλάτε για θέματα ηθικής και από την άλλη να διατηρείτε στη θέση τους δημοτικούς συμβούλους από το υπέρτατο ρόλο που έχουν στερηθεί και είναι αυτός των πολιτικών δικαιωμάτων!

 

Και μην μας πείτε πως περιμένετε την διαδικασία του Εφετείου διότι δεν μας πείθει, αφού θα μπορούσατε να περιμένετε να τελεσιδικίσει η απόφαση και να τους τοποθετούσατε τότε!

 

Έχετε απαντήσεις γι' αυτά;

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
-6 #9 ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ 18-05-2015 08:22
Καλά τότε θα τον αλλάξουμε τον τίτλο μας. Θα πούμε την εφημερίδα "Σαμιακή Γνώμη των 5000 κατά μ.ο. καθημερινώς αναγνωστών και των 2,5 εκατομμυρίων σε 1,5 χρόνο views"
Παράθεση
 
 
+4 #8 Νεμεσις 17-05-2015 19:44
Δεν απαγορευσε κανεις να γινεται κριτική στην εξουσια (τις περισσοτερες φορες απαιτείται). Αλλα μην λεμε και ο,τι η γνωμη μιας εφημεριδας,ενος δημοσιογραφου,μ ιας τηλεορασης εκφραζει και τη κοινή γνωμη ( ή εστω τη γνωμη του συνολου των πολιτων), οπως προαναφερθηκε σε σχολιο. Η '' σαμιακη γνώμη'' λοιπόν, μονο κατ' ευφημισμόν μπορει να είναι σαμιακή γνώμη.
Και η ελευθερια του τυπου παντως θα πρεπει να γνωρισετε οτι υποκειται σε περιορισμους απο άλλα δικαιώματα ,συνταγματικως κατοχυρωμενα, ίσης ή και υπερτερης αξίας, οπως η αξία του ανθρωπου, η οποια θιγεται συχνα απο τα ΜΜΕ.
Παράθεση
 
 
-6 #7 ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ 17-05-2015 18:45
Για να βαλουμε τα πράγματα σε μια τάξη εκφράζουμε ελεύθερα τη γνώμη μας και σε όποιον δεν αρέσει αλλάζει κανάλι, συχνότητα, εφημερίδα κλπ κλπ.
Η μας απαγορεύετε να το κανουμε και αυτό που θα μας θυμίζει άλλες εποχές...πράγματι.
Το Σύνταγμα είναι ο Υπέρτατος Θεμελιώδης Νόμος του Κράτους και της Ελληνικής Πολιτείας αναφέροντας συγκεκριμενα και ΞΕΚΑΘΑΡΑ πράγματα περί της Ελευθεριας του Τύπου.
Οποιος θιγεται στις αιθουσες....
Παράθεση
 
 
+7 #6 Νεμεσις 17-05-2015 17:00
Για να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη: κανενας δεν σας ορισε ή σας εχρισε δημοσιογραφο- δεν ειστε αιρετοι, δεν εκφραζετε καμια πλειοψηφια. Αυθαιρεσιες του τυπου ο,τι λεγω εγω εκφραζει το συνολο του σαμιακου λαου,θυμιζουν άλλες εποχες.
Το οτι υπαρχει εφετειο πρεπει να κανει εσας προσεκτικοτερο στις διατυπωσεις σας, που συχνα βάλλουν κατα του τεκμηριου της αθωώτητας ενος κατηγορουμενου, οπως αυτο οριζεται στο 6παρ.2 της Ευρωπαικης Συμβασης δικαιωματων του ανθρωπου που λεει απλα οτι καθε κατηγορουμενος Τεκμαιρεται αθώος μεχρι την (ουτε καν τελεσιδικη,αλλά ) αμετάκλητη απόφαση.
Παράθεση
 
 
-5 #5 ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ 17-05-2015 16:45
Ως δικηγόρος που ειστε έπρεπε να γνωρίζετε ότι η γνώμη των ΜΜΕ είναι κατ'επέκταση και η γνώμη των πολιτών.
Και αυτοί οι πολίτες τους ορίζουν εκεί που είναι...
Και ΑΝ (που ΔΕΝ) προσέξατε, το άρθρο μέσα αναφέρει ότι υπάρχει και εφετείο....
Παράθεση
 
 
+3 #4 Νεμεσις 17-05-2015 16:04
Το νομιμον δεν ειναι παντα και ηθικον. Ορθώς λοιπον βρισκονται σε αυτα τα αξιωματα οι καταδικασθεντες , αφου η ποινη τους δεν εχει εκτελεστει, την ηθικη δε, δεν δυναται να ορισει η γνωμη των ΜΜΕ.
Παράθεση
 
 
+1 #3 τρελός για την Σάμο 16-05-2015 23:31
Το πιοί είναι θα το μαθουμε???
Παράθεση
 
 
-12 #2 ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ 16-05-2015 20:43
Εμείς κ. Δικαστά μιλάμε για θέμα ηθικής τάξης...αν το γνωρίζετε μιας και δεν ειναι νομικιστικο αυτό!
Παράθεση
 
 
+10 #1 Νέμεσις 16-05-2015 15:35
Το 104§2 του Ποιν.Κώδικα ορίζει τα εξής : "Οι παρεπόμενες της ποινής στερήσεις δικαιωμάτων και ανικανότητες αναστέλλονται και εξαλείφονται μαζί με την κύρια ποινή· ..."
Επομένως, αν οι ποινή του καταδικασθέντος έχει ανασταλεί από το δικαστήριο με τους όρους του 99 ή 100 του ΠΚ, αναστέλλονται αυτοδίκαια και οι παρεπόμενες ποινές (τέτοια είναι και η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων). Μου γίνατε όλοι δικαστές τώρα!!!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα445
ΕχθέςΕχθές2696
ΕβδομάδαΕβδομάδα22108
ΜήναςΜήνας89569
ΣύνολοΣύνολο2505094
Statistik created: 2015-05-24T00:08:15+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή