ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Σοβαρή εξέλιξη με το έργο της παραλιακής! Φεύγει ο εργολάβος;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Όπως φαίνεται και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έπεσαν στην αντίληψή μας, αύριο ή το πολύ μέχρι και την Κυριακή ο εργολάβος που έχει αναλάβει την ανάπλαση της παραλιακής στην πρωτεύουσα, εγκαταλείπει το έργο, λόγω της εξέλιξης που υπάρχει στην αναζήτηση πόρων αφού είναι αρνητική και όπως έχει δηλώσει η δημοτική αρχή, πρέπει άμεσα να βρεθούν 160.000 ευρώ ως έκτακτη χρηματοδότηση!

Αυτό δείχνει ότι μέχρι να βρεθούν χρήματα (αν βρεθούν) και σύμφωνα με τις χρονικές πιέσεις, άλλο ένα καλοκαίρι οι πολίτες και οι επαγγελματίες της πρωτεύουσας θα υποδεχθούν τους τουρίστες σε μια πόλη πραγματική "Βαγδάτη"!!!

Και όπως αποδεικνύεται τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά (και χειρότερα θα μπορούσαμε να πούμε) από τα δεδομένα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αφού πολλοί είναι αυτοί που θυμούνται τις διαβεβαιώσεις του πρώην δημάρχου κ. Θάνου, ότι τα λεφτά είναι εξασφαλισμένα και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα!

Τελικά αυτοί που την πληρώνουν και πάλι είναι οι πολίτες και οι λαλίστατοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Αγγελόπουλου θα πρέπει να μας πουν αν ισχύουν τα ίδια που έλεγαν όταν έκαναν κριτική στον κ. Θάνο!

Η δικαιολογία που θα βγει επίσημα προς τα έξω για τη διακοπή των εργασιών είναι το πρόσχημα των διακοπών του Πάσχα, κάτι που σίγουρα δε θα είναι και πιστευτό!

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα875
ΕχθέςΕχθές4296
ΕβδομάδαΕβδομάδα10358
ΜήναςΜήνας72560
ΣύνολοΣύνολο2721986
Statistik created: 2015-07-22T01:34:02+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή