xatzikostasmaketa

Βρείτε μας στο Facebook...

H Σάμος τόπος λατρείας 12θεΐστών;

Είναι αλήθεια ότι τα

τελευταία 3 χρόνια είχαμε την πληροφορία αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε να βρούμε το χώρο που μας κατήγγειλαν, κάτι που έγινε χθες το μεσημέρι.

Οι πληροφορίες μας λένε πως πριν από 3 χρόνια περίπου στην περιοχή Καμάρα της Σάμου (κοντά στον σκουπιδότοπο), ένας ιδιώτης με καταγωγή από τη Σάμο και μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας τοποθέτησε με ειδικό συνεργείο και σε οικόπεδο δικής του ιδιοκτησίας μια μεγάλη μαρμάρινη κολώνα, αποτελούμενη από 12 μεγάλες μαρμάρινες πλάκες!

Η κολώνα αυτή όπως λένε οι πληροφορίες μας τοποθετήθηκε ως ένδειξη λατρείας στους 12 θεούς του Ολύμπου και ως χώρος λατρείας των φίλων του 12θεου που επισκέπτονται το νησί!

Πράγματι οι πληροφορίες μας λένε πως πολλοί επισκέπτες και λάτρεις νεοπαγανιστές - δωδεκαθεΐστές έχουν επισκεφθεί τον χώρο τα τελευταία χρόνια.

Τι άλλο θα ακούσουμε στη Σάμο!

Εκτός από την κολώνα του Ηραίου θα έχουμε και άλλες κολώνες στο νησί!

 

Άρθρο: Γαρυφάλλου Γιώργος

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+4 #6 τυρογαλο 08-08-2013 15:56
Παραθέτοντας Γαρυφαλλου Γιωργος:
Μάλλον Καλλίμαχε δε γνωρίζεις από ρεπορτάζ αλλά ούτε από μηνύσεις!
Θα μου κάνεις μια να δούμε και ποιος/α είσαι;
Να σπάσουμε και πλάκα;



προφανως εσυ γνωριζεις απο ρεπορταζ κυριε δημοσιογραφε, αλλα και απο μηνυσεις.. εχεις κανει πολλες μηνυσεις η σου εχουν κανει και γνωριζεις.?
Παράθεση
 
 
+9 #5 Καλλίμαχος 07-08-2013 16:03
Για ποιό λόγο να σου κάνω μύνηση; Δεν είναι δικό μου το οικόπεδο στο οποίο μπήκες. Αν ήταν, ευχαρίστως θα σου έκανα. Πρόσεχε μόνο μην, δια μυνήσεως, δεις ποιός είναι ο ομογενής από την Αυστραλία! Αν και το να χρησιμοποιεί την γη του για να στείνει ανορθόγραφες στήλες, φανερώνει πως δεν θα σου δώσει και πολλή σημασία.
Παράθεση
 
 
-13 #4 Γαρυφαλλου Γιωργος 07-08-2013 13:48
Μάλλον Καλλίμαχε δε γνωρίζεις από ρεπορτάζ αλλά ούτε από μηνύσεις!
Θα μου κάνεις μια να δούμε και ποιος/α είσαι;
Να σπάσουμε και πλάκα;
Παράθεση
 
 
+7 #3 Καλλίμαχος 07-08-2013 08:16
Συγχαρητήρια κε αρθογράφε. Τρία ολόκληρα χρόνια δεν μπορούσατε να δείτε μια λευκή κολώνα ύψους τεσσάρων μέτρων τοποθετημένη σε ανοιχτό πεδίο, της οποίας μάλιστα γνωρίζατε και την σχετική τοποθεσία. Τις χριστιανικές συναγωγές του νησιού όμως, είμαι βέβαιος ότι τις γνωρίζετε όλες. Καταπατήσατε και το χωράφι του ανορθόγραφου αυστραλού για να πάρετε τις φωτογραφίες σας. Ρεπορτάζ και μύνηση.
Παράθεση
 
 
+6 #2 KORDHELLAS 06-08-2013 00:19
Να χαρώ εγώ έναν καλό άνθρωπο , έναν καλό χριστιανό. Πραγματικά αρθογράφε σε θαυμάζω για την αγάπη που δείχνεις απέναντι σε κάτι το διαφορετικό.
Αυτήν η θρησκεία σου σε έχει κάνει έναν άνθρωπο που πλημμυρίζει από αγάπη και πραότητα. Τελικά όλοι οι χριστιανοί το ίδιο είστε.Να ξέρετε όμως κάτι όλοι εσείς οι χριστιανοί.
Ότι αυτός εδώ ο τόπος χωρίς το χριστιανισμό όχι μονό ζει αλλά και μεγαλουργεί.
Εάν όμως τολμήσεις να σβήσεις την ιστορία που γράψαμε προ Χριστού τότε θα γίνουμε Ουγκάντα μέσα σε ένα βράδυ.
Όλη η ανθρωπότητα μας γνωρίζει όχι για τον χριστιανισμό αλλά για το πολιτισμό που δημιούργησαν κάποτε οι πρόγονοι μας. Και όλοι αυτοί οι πρόγονοι λάτρευαν το Δωδεκάθεο.
Είμαι σίγουρος ότι εάν ήσουν δωδεκαθεϊστής θα ήσουν πιο κάλος άνθρωπος.
Ξέρεις πόσους ναούς των Ελλήνων κατέστρεψαν οι χριστιανοί ; Απεναντίας οι Έλληνες δεν κατέστρεψαν καμία εκκλησία των χριστιανών.
Αυτά για να μην νιώθεις και αδικημένος.
Παράθεση
 
 
+7 #1 ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ 05-08-2013 14:13
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΥΔΕ ΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΑΝΤΙΘΕ ΤΩΣ ΑΥΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΑ'Ι'ΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ.ΠΟΙΟ Σ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ...ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΕΝΑ ΘΕΟ, ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΗΤΑΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ (ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΛΠ) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ,ΣΩΚΡΑ ΤΗ ΚΛΠ.ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Μοιραστείτε...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed

Πρόσφατες αγγελίες...

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα399
ΕχθέςΕχθές2500
ΕβδομάδαΕβδομάδα16554
ΜήναςΜήνας31388
ΣύνολοΣύνολο648895
Statistik created: 2013-09-15T01:40:18+03:00
O καιρός σήμερα