ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Οικογενειακές στιγμές για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο σε χωριό της Σάμου!

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

Γράφει ο Γιώργος Γαρυφάλλου 

Ξετρελαμένη με τη Σάμο και ιδιαίτερα με το Καρλόβασι δηλώνει η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και ο συντροφός της Ματέο Παντζόπουλος που περνούν τις διακοπές τους στο νησί μας (πάνω από 10 μέρες), φιλοξενούμενοι γνωστού εφοπλιστή του Καρλοβάσου!

Έκπληκτοι οι κάτοικοι και οι παραθεριστές, συναντούν όλες αυτές τις μέρες την Ελένη μπροστά τους σε διάφορα καταστήματα της πόλης να κάνει τα ψώνια της, αλλά και να απολαμβάνει το μπάνιο της ιδιαίτερα στην αγαπημένη της παραλία στην περιοχή Ποτάμι!

Την περασμένη Δευτέρα (3ήμερο της Παναγίας) η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο μαζί με φίλους και γνωστούς επιχειρηματίες του νησιού ανηφόρισαν στο χωριό Κοσμαδαίοι και γεύτηκαν υπέροχες λιχουδιές στο Παραδοσιακό Καφενείο Μεζεδοπωλείο "Στ' Αντωνακάκ'" του Διαμαντή Αντωνακάκη, όπου εκεί για πολλές ώρες όλοι οι παρευρισκόμενοι χαλάρωσαν περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Οι γονείς του ιδιοκτήτη φρόντισαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να προσφέρουν στην Ελένη και στη παρέα της όμορφους παραδοσιακούς μεζέδες και φυσικά και οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί τους.

Η Ελένη Μενεγάκη σύμφωνα με πληροφορίες έχει παρατείνει τις διακοπές της στο νησί δηλώνοντας κατενθουσιασμένη και έδωσε υπόσχεση ότι η Σάμος θα είναι τα επόμενα χρόνια από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς στις επιλογές της!

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
0 #1 AAAA 19-08-2016 16:46
ε ρε γλέντια!!!!!! χααχαχαχαχα
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1106
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα18059
ΜήναςΜήνας5180
ΣύνολοΣύνολο5187810
Statistik created: 2017-02-02T07:33:34+02:00
O καιρός σήμερα