ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΚΙΝΑΓΡΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου

 κ. Νίκος Κατρακάζος, συνοδευόμενος από τον Έπαρχο κ. Παναγιώτη Γενούζο επισκέφτηκε σήμερα το Καρκινάγρι και παρευρέθηκε στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, στο δημοτικό σχολείο Καρκιναγρίου, μαζί με τους τέσσερις μαθητές και τους δύο εκπαιδευτικούς, αλλά και γονείς και κατοίκους της πανέμορφης κοινότητας.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, παρά την πολύ δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, δημοπράτησε και εκτελεί, άμεσα, το έργο «Μόνωση δώματος δημοτικού σχολείου Καρκιναγρίου Ικαρίας» προϋπολογισμού 9.500,00 ευρώ.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της περιφερειακής αρχής για καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων, συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς οι εργασίες στο έργο οδοποιίας Κάλαμος – Νας και εντάχθηκε με ποσό 130.000,00 στο ΠΔΕ 2016 της Περιφέρειας, η μελέτη αλιευτικού καταφυγίου Καρκιναγρίου με σκοπό να δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κατρακάζος δήλωσε σχετικά :

«Από το νοτιοδυτικό άκρο της Ικαρίας αλλά και της Περιφέρειάς μας, το μαγευτικό Καρκινάγρι, όπου η εκπαίδευση πεισματικά λειτουργεί με τους τέσσερις μαθητές και τους δύο εκπαιδευτικούς, θα ήθελα ολόψυχα να ευχηθώ στα παιδιά και τους εφήβους στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Σάμο, την Ικαρία και τους Κορσεούς καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.

Στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή δύναμη στις πρωτόγνωρες δύσκολες συνθήκες που ζούμε.

Ας μη λησμονούμε ότι η γνώση δεν είναι απλό καθήκον για διεκπεραίωση, αλλά δρόμος, που οδηγεί στην ατομική και εθνική αυτογνωσία και ελευθερία.

Η παιδεία συγκροτεί την ταυτότητά μας, διαφυλάσσει τον πολιτισμό μας, αναπόσπαστο μέρος του οποίου είναι και η Ελληνορθόδοξη παράδοση, την οποία πρέπει να διαφυλάξουμε.»

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1797
ΕχθέςΕχθές2915
ΕβδομάδαΕβδομάδα7222
ΜήναςΜήνας59881
ΣύνολοΣύνολο4777673
Statistik created: 2016-10-19T08:15:41+03:00
O καιρός σήμερα