ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Χαμηλή αντιπολιτευτική τακτική και από τον Κικίλια!

Η προχθεσινή επίσκεψη του πρώην Υπουργού και

Βουλευτή τώρα της Ν.Δ. κ. Βασίλη Κικίλια στη Σάμο, με εμφανή αντιπολιτευτική χαλαρότητα, επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός και δεν ζητάει εκλογές.

Ίσως βέβαια αυτή η στάση να κρύβει από πίσω και σενάρια Οικουμενικής κυβέρνησης όσο και αν στη Ν.Δ. το αποκλείουν αυτό, γι'αυτό και τα στελέχη τους προχωρούν με πατημένα τα φρένα, ''απέναντι'' στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε την Σάμο την περασμένη Τρίτη ως ειδικός συντονιστής μεταναστευτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατείσ το νησί με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Ο πρώην Υπουργός επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Νίκο Κατρακάζο, τον Αντιδήμαρχο Σάμου κ. Παπαγεωργίου (ο Δήμαρχος πάλι έλειπε εκτός Σάμου) τον Λιμενάρχη Σάμου, τον Αστυνομικό Διευθυντή και τα Κέντρα Ταυτοποίησης Αλλοδαπών σε Μαλαγάρι και Κ.Ε.Π.Υ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παραχώρησε (στα τοπικά ΜΜΕ) συνέντευξη τύπου, αναφερόμενος σε αυτά που διαπίστωσε κατά την επίσκεψη του, τονίζοντας ότι ο ρόλος του κόμματος ως αντιπολίτευση είναι ελεγκτικός στο πως διαχειρίζεται η κυβέρνηση ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως το μεταναστευτικό.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα770
ΕχθέςΕχθές3204
ΕβδομάδαΕβδομάδα20871
ΜήναςΜήνας68610
ΣύνολοΣύνολο3888302
Statistik created: 2016-04-15T01:38:41+00:00
O καιρός σήμερα