ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Μαρίνα Πυθαγορείου ανήκει πλέον στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!!!

Μετά από μια εμπεριστατωμένη έρευνα της

ηλεκτρονικής εφημερίδας ''Σαμιακή Γνώμη" www.i-samos.gr και του δημοσιογράφου και πολιτευτή των ΑΝEΡΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Νομό Σάμου, Γιώργου Γαρυφάλλου και μετά τα περίεργα παιχνίδια της Ελληνικής Κυβέρνησης, που έπαιζαν κρυφτό με τον Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουΐκ σε σχετική ερώτηση που είχε κάνει στις πληροφορίες ότι η Μαρίνα Πυθαγορείου Σάμου πουλήθηκε σε τουρκικά επιχειρηματικά συμφέροντα, οι ίδιοι αρνούνταν το γεγονός αυτό και με διάφορες άλλες υπεκφυγές, δεν έδιναν καμία άλλη πληροφορία!

 

Σήμερα λοιπόν σας κάνουμε την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και με έγγραφα πια, πως η Μαρίνα του Πυθαγορείου της Σάμου έχει περάσει σε Τουρκικά χέρια!!!

 

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του κ. Στέγκου υπό την κάλυψη των ελληνικών αρχών εμπνεύστηκε μαζί με τους Τούρκους ένα πολύ ωραίο κόλπο και προχώρησαν στην εκποίηση της διαχείρησης της Μαρίνας Πυθαγορείου για τα επόμενα 33 χρόνια χωρίς να πάρει κανένας χαμπάρι τίποτε και όπως φαίνεται ΣΧΕΔΟΝ με νόμιμες διαδικασίες!

Και λέμε σχεδόν διότι υπάρχουν κάποια κενά που έχουν αφήσει που θα πρέπει να εξεταστούν πολύ σοβαρά από την Ελληνική Πολιτεία, αφού δεν είναι εξόλοκλήρου νόμιμη η διαδικασία και θα εξηγήσουμε παρακάτω γιατί.

 

ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.

 

Στις 29 Απριλίου του 2013 δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο Τεύχος Ανωνύμων Εταιριών Αριθμ. Φύλλου 2531/29-4-2013 η εγγραφή στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο η Σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας ''ΣΑΜΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΜΑΡΙΝΑ Μ.Α.Ε.'' με συμβολαιογραφο την κα Μαρίνα Σταυριανού.

Η εταιρεία αυτή ήταν μονοπρόσωπη που σημαίνει ότι είχε έναν μέτοχο και δημοσίευσε τη σύσταση 3μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα τους:

 

1. Νικόλαο Μαργαρόπουλο

 

2. Φώτη Αναστασόπουλο

 

3. Αικατερίνη Λιγνού

 

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας καθορίστηκε στα 24.000€ με 2.400 μετοχές που σημαίνει η ονομαστική τους αξία ήταν στα 10€.

 

Λίγες ημέρες μετά (47) στις 14 Ιουνίου του 2013 έρχεται Τροποποίηση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο Τεύχος Ανωνύμων Εταιρειών Αριθμ Φύλλου 3472/14-6-2013 όπου αλλάζουν τα Aρθρα 17 & 18 του καταστατικού της εταιρείας όπου στο άρθρο 17 η κάλυψη και η καταβολή του αρχικού κεφαλαίου γίνεται εξ'ολοκλήρου με μετρητά (24.000€) από την Τουρκική εταιρεία ''SETUR SERVIS TOURISTIK ANONIM SIRKETI''.

 

Στο άρθρο 18 διαπιστώνουμε με έκπληξη ότι ''πετάγονται'' έξω όλοι οι Έλληνες του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου και αντικαθίστανται από άλλους τρεις (3) Τούρκους εκροσώπους της SETOUR...!!!!!

Συγκεκριμένα τους:

 

1. Ibrahim Tamer Hasimoglou (Πρόεδρος)

 

2. Ustun Ozbey (Αντιπρόεδρος)

 

3. Saim Emre Dorouk (Δ/νων Σύμβουλος)....

όλοι τους κάτοικοι Κωνσταντινούπολης.

 

Το κόλπο όμως είναι (και πιθανόν η αγοραπωλησία) πως λίγο πριν την τροποποίηση αυτή είχε δημοσιευθεί σε όλες τις Ελληνικές οικονομικές εφημερίδες (στις 5-6-2013 ΚΕΡΔΟΣ, ΕΞΠΡΕΣ κ.λ.π.) η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ όλων των δραστηριοτήτων της ''ΣΑΜΟΣ ΜΑΡΙΝΕΣ Α.Ε.'' θυγατρικής της "ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ Α.Ε.'' του κ. Στέγκου, στην εταιρεία που προαναφέραμε και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Στην ''ΣΑΜΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.'' με το 3μελές Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από Τούρκους!!!

Δηλαδή ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ κανονικό με νομιμοφανείς διαδικασίες!

 

ΠΟΥ ''ΧΩΛΑΙΝΕΙ'' Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

Λίγοι ίσως γνωρίζουν ότι στην εταιρεία (την θυγατρική του Στέγκου) μέχρι τώρα υπήρχε και είχε συμμετοχή με 3% και ο Δήμος Σάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε εδώ και μερικά χρόνια ο Δήμος Σάμου έχει χαθεί από το Μετοχολόγιο της εταιρείας αυτής και δεν ενημερώνεται (αλλά και δεν ζητά να ενημερωθεί) από πουθενά πια είναι τα κέρδη του ή οι ζημίες.

Πως λοιπόν έχει συμφωνήσει και με πιο τρόπο συμμετείχε ο Δήμος Σάμου και κατ'επέκταση το Ελληνικό Δημόσιο σε αυτή την μεταφορά των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε Τουρκική ουσιαστικά εταιρεία;

Μήπως κάποιοι γνώριζαν και δεν αντέδρασαν;

Μήπως έκαναν ότι δεν άκουγαν;

Ο Δήμος Σάμου και ο Δήμαρχος Στέλιος Θάνος πρέπει ξεκάθαρα να μας πουν αν γνώριζαν ή όχι για αυτές τις επιχειρηματικές κινήσεις.

Αν δεν γνώριζαν πρέπει να απολογηθούν!

 

Τέλος θα κάνουμε ένα και μοναδικό ερώτημα ύψιστης Εθνικής σημασίας και δεν ρωτάμε τίποτα άλλο.

 

Αν αύριο το πρωΐ η Τουρκική αυτή εταιρεία (SETUR) κατεβάσει τις μπάρες στην είσοδο της Μαρίνας Πυθαγορείου, έχει το δικαίωμα να ελέγχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει;

Εμείς νομίζουμε πως λογικά το έχει!

Αν αύριο το πρωΐ πάει ο Δήμαρχος Σάμου ως μέτοχος του 3% και θελήσει να μπει στην έδρα της επιχείρησης (στη Μαρίνα δηλαδή) έχουν το δικαίωμα να τον εμποδίσουν;

Εμείς νομίζουμε πως όχι!

Εφόσον όμως δεν φαίνεται πουθενά στην νέα εταιρεία ο Δήμος Σάμου πως είναι δυνατόν να είναι μέτοχος;

Ειλικρινά στη θέα των οικονομικών και προσωπικών συμφερόντων κάποιων, φαίνεται πως έχουμε ξεπουληθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ

 

Γαρυφάλλου Γιώργος

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

 

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

 

 

Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

 

Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

 

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+6 #4 ΓΙΑΝΝΗΣ 2 08-07-2013 08:41
>> ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ! ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......
ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΟ ΚΡΗΤΗΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η VODAFONE Κ.Α. ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ !
ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ! ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΛΕΩ Ε? ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ , ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ....
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ :ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ "ΓΡΑΦΙΚΟΙ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΤΣΙ !ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ,ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !
Παράθεση
 
 
+6 #3 ΓΙΑΝΝΗΣ1 08-07-2013 08:01
ΚΟΙΤΑΞΤΕ , ΕΠΕΙΔΗ Η "ΒΛΑΚΕΙΑ" Η ΤΑ "ΛΑΘΟΙ" Η ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ :
1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ Η ΣΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ?
2. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥΣ ?
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!
ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ ?
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ , ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ,ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΜΕ ,ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ! Α ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ,ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ?>>>
Παράθεση
 
 
+1 #2 ΚΤ 07-07-2013 10:21
Το ξαναείδα, με συγχωρείτε, το τικ αφορά αρχή και τέλους κειμένου, νάστε καλά...
Παράθεση
 
 
-1 #1 ΚΤ 06-07-2013 20:44
Ok, αλλά γιατί "τσεκάρετε" με κόκκινο χρώμα το όνομα της υπαλλήλου που υπογράφει στο ΦΕΚ "εντολή προέδρου" για τη σύνθεση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, ώς όφειλε, και πού κολλλάει αυτό με τα "δικά σας";
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα817
ΕχθέςΕχθές3972
ΕβδομάδαΕβδομάδα475
ΜήναςΜήνας92597
ΣύνολοΣύνολο3772119
Statistik created: 2016-03-21T01:09:03+00:00
O καιρός σήμερα