ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

  • Συμβουλές για θέματα δικτύου, διαδυκτίου και εφαρμογών
  • Ασφάλεια δικτύων και πληροφοριακών συστημάτων
  • Συντήρηση και οργάνωση δικτύου
  • Κατασκευή ιστοσελίδων και E-Shop
  • Ανάπτυξη εφαρμογών

Σμύρνης 1 - 2ος όροφος
Στην πόλη της Σάμου
Τηλ. +30 22731 00 304
Κιν. +30 698 244 05 10

Επικοινωνήστε μαζί μας, πατώντας εδώ: 

www.newageit.gr

Βρείτε μας στο Facebook...

Το «DODEKANISOS PRIDE» σύνδεσε το Βόρειο με το Νότιο Αιγαίο

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο

Πυθαγόρειο της Σάμου τα εγκαίνια με αγιασμό που έκανε ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος, της νέας ακτοπλοϊκής γραμμής που θα συνδέει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, με το υπερσύγχρονο καταμαράν «DODEKANISOS PRIDE»

Η εκδήλωση έγινε παρουσία της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου, του Έπαρχου Καλύμνου κ. Γιάννη Θεμέλαρου, των Δημάρχων Σάμου και Λειψών κκ Μιχάλη Αγγελόπουλου και Φώτη Μάγκου, του πλοιοκτήτη κ. Γιώργου Σπανού, Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων καθώς και του Ταξιάρχου της 79 ΑΔΤΕ αλλά και του Λιμενάρχη Σάμου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συμβολικό ταξίδι στους Φούρνους και την Πάτμο όπου εκεί οι κάτοικοι και οι τοπικοί φορείς των δύο νησιών επεφύλαξαν εντυπωσιακή υποδοχή τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά στο νέο πλοίο και τους επιβαίνοντες, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για τη νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Η κα Καλογήρου δήλωσε ότι η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή σύνδεση που επιδοτείται ως γραμμή δημοσίου συμφέροντος, αποτελεί «ανάσα» για τους νησιώτες και ειδικά τους κατοίκους των Φούρνων που θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβαίνουν αυθημερόν στην Ικαρία, αίτημα το οποίο είχαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

«Ως Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα έχουν τα νησιά μας συνέργιες με τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου», σημείωσε.

Ο κ. Κατρακάζος αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη που θα έχει γραμμή για την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, καθώς πλέον θα συνδέονται ακτοπλοϊκώς και τα τρία νησιά της, δηλαδή η Σάμος, η Ικαρία και οι Φούρνοι.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα266
ΕχθέςΕχθές4285
ΕβδομάδαΕβδομάδα34804
ΜήναςΜήνας7520
ΣύνολοΣύνολο2423045
Statistik created: 2015-05-02T17:35:39+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή